2777
2789
اخه تا به ما رسید ، کار کردن و مستقل شدن مد شد توقع از دخترا خیلی بالا رفت اینکه هم تو خونه کار کنیم ...

چقدر قشنگ حرف دلمو گفتی تا میای با بقیه حرف بزنی هی در مورد کارو پول ازت میپرسن 

🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرا هم افسرده ان چون به هیچ هدفشون نمیتونن برسن هیچ آینده ای ندارن ازدواج کم شده شدنی نیست . پسرا برای رفع نیازشون سمت دخترا میان و تعهدی ندارن . دخترا حس سواستفاده دارن مورد خوب برای ازدواج نیست دانشگاه رفتن سخت شده . پدر مادرم نمیتونن ساپورت مالی کنن زیاد چون تورم وحشتناک و.....

بغیر دخترا حال پسرام خوب نیسحال مردامون شوهر من ک واقعا افسردگی گرفته

شوهر منم دوست جوونش مرده اینقدر ناراحته چیزی نمیخوره حرف نمیزنه

طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد 

حال عموم جامعه خوب نیست

اونروز داشتم پیاده روی میکردم همه چهره ها خسته و گرفته بود

خب دلیلاش رو هممون میدونیم 

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
چون توقع ها خیلی زیاده ازمون توقع دارن هم خوشگل و موها رنگ شده و کراتین شده مانیکور پدیکور شده ارایش ...

اره خیلی سخته

من مادرشوهرم  بهم میگفت برو سرکار که حوصلت توی خونه سرنره

ادم خوبیه ولی حرفش ناراحتم کرد

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

من حال دلم خوب نیست چون دوسش دارم عاشق همیم و خانوادم در تلاشن از هم جدامون کنن نمیخان ازدواج کنم باهاش ولی من به قطعیت میتونم بگم اگر اون نبود الان زیر خاک بودم چون اصلا نمیتونم بدون اون شاید بعضیا بگن نه همچین چیزی نیست هیچ کس لیاقت نداره بخاطرش خودکشی کنی ولی من اینقدر تحت فشار زندگی بودم فقط حال دلم با همین یه آدم خوب میشه و خواهد شد 

پسرا هم افسرده ان چون به هیچ هدفشون نمیتونن برسن هیچ آینده ای ندارن ازدواج کم شده شدنی نیست . پسرا ب ...

پسر من ۲۳ سالشه

بچم فقط تلاش میکنه اما بجایی نمیرسه

خدا کمک جوونامون کنه

چه دختر...چه پسر

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...