بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پسرا هم افسرده ان چون به هیچ هدفشون نمیتونن برسن هیچ آینده ای ندارن ازدواج کم شده شدنی نیست . پسرا برای رفع نیازشون سمت دخترا میان و تعهدی ندارن . دخترا حس سواستفاده دارن مورد خوب برای ازدواج نیست دانشگاه رفتن سخت شده . پدر مادرم نمیتونن ساپورت مالی کنن زیاد چون تورم وحشتناک و.....
من حال دلم خوب نیست چون دوسش دارم عاشق همیم و خانوادم در تلاشن از هم جدامون کنن نمیخان ازدواج کنم باهاش ولی من به قطعیت میتونم بگم اگر اون نبود الان زیر خاک بودم چون اصلا نمیتونم بدون اون شاید بعضیا بگن نه همچین چیزی نیست هیچ کس لیاقت نداره بخاطرش خودکشی کنی ولی من اینقدر تحت فشار زندگی بودم فقط حال دلم با همین یه آدم خوب میشه و خواهد شد
پسرا هم افسرده ان چون به هیچ هدفشون نمیتونن برسن هیچ آینده ای ندارن ازدواج کم شده شدنی نیست . پسرا ب ...
پسر من ۲۳ سالشه
بچم فقط تلاش میکنه اما بجایی نمیرسه
خدا کمک جوونامون کنه
چه دختر...چه پسر
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...