2777
2789

چرا همسرتون مخالفه بااینکه پول میدین و خرج زندگی میکنین ول یچیزی بنامتون باشه؟

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه پول بدم حتما باید نسبت به مبلغی که میدم بنامم باشه وگرنه عمرا پول نمیدم

یسری مردا میگن چون زنها مهریه دارن نباید چیزی بنامشون باشه 

چون بنام مرد باشه با مهریه میتونن بگیرن

ادم مگه مغز خر خورده پول خودشو بده چیزی به نامش نشه!!!!اگه پول خودت نباشه اره مردا عادت ندارن دسترنج ...

نه منظورم پول خودت بود 

یسری مردا میگن چون زنها مهریه دارن پس درحقیقت هرچی بنام مرده میشه مال زن لازم نیستدچیزی بنامش زد!!!!!!!!!!!!!

من پول دادم بهش ولی بعدا ازش پس گرفتم 

چیزی نداریم تا به نام من بزنه .

یه ماشین فقط داره که به نام خودشه .

مغازه هم اجاره ایه که اونم به نام خودشه 

خونه هم که مال باباشه 

ولی طلاها همه فاکتورشون به نامه منه و اتفاقا طلاهامون ارششون از پول پیش مغازه و ماشین رو هم خیلی بیشتره

هیچ کی این طور نیست جز ارازل و اوباش

چند وقت پیش خانمی تاپیک زد ۲۰سال کارت حقوقم دست شوهرمه گفتم نصف خونه بنامم بزن نزد 

شوهرشم شغل موجهی داشت 

ظاهرشون ابرومنددبود

یسری مردا میگن چون زنها مهریه دارن نباید چیزی بنامشون باشه چون بنام مرد باشه با مهریه میتونن بگیرن

خونه ماشین .خونه ماشین اتفاقا زنها زرنگند میخرند با وام .به نام خودشون با همسری مصرف میکنند.

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .

یسری مردا میگن چون زنها مهریه دارن نباید چیزی بنامشون باشه چون بنام مرد باشه با مهریه میتونن بگیرن

خب من حرفم این نیس شوهره با پول خودش بنام خودش بخره حرفم اینه خانوم خونه چرا پول بده مرد بنام خودش چیزی بخره؟؟؟ خب خانوم زمانی مهریه بخاد یعنی همون پولایی که داده به آقا دارایی خریده سالی یه سکه به خود خانوم میداده  پول خود خانومو.. که در نهایت همونم نمیده خانوم مجبور میشه به پولیم به عنوان رشوه به مرد بده تا راضی بشه طلاقش بده

خونه ماشین .خونه ماشین اتفاقا زنها زرنگند میخرند با وام .به نام خودشون با همسری مصرف میکنند.

مردا به بهونه مهریه میخوان همه چیز بنام خودشوندباشه

چند وقت پیش خانمی تاپیک زد ۲۰سال کارت حقوقم دست شوهرمه گفتم نصف خونه بنامم بزن نزد شوهرشم شغل موجهی ...

اون را ولش کن .

انگشت شمارند .

اصلا اینجوری نیست .

زن شاغل زرنگه .

خرج میکنه .

ولی خونه ماشین به نام خودشه .

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .

خب من حرفم این نیس شوهره با پول خودش بنام خودش بخره حرفم اینه خانوم خونه چرا پول بده مرد بنام خودش چ ...

منم همینو میگم یه سرمایه گنده رو یجا بدی به ازای دو سه سال یه سکه که اونم بده یا نده؟!!!

من پول دادم بهش ولی بعدا ازش پس گرفتم چیزی نداریم تا به نام من بزنه .یه ماشین فقط داره که به نام خود ...

اگه یروز طلا دادی برای خونه یا مغازه حتما دونگ بنامت باشه

منم همینو میگم یه سرمایه گنده رو یجا بدی به ازای دو سه سال یه سکه که اونم بده یا نده؟!!!

من جای خانومه باشم به همسرم پولمو نمیدم میگم همونجور که شما اعتماد نمیکنی منم بهت اعتماد نمیکنم چپل چلاغ که نیستم پولمو بهت بدم میدم طلا پس انداز آیندم بشه یا به اسم خودم ماشین میخرم منت شوهرمم نمیکشم