2821
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 23 پست
کاش خوب بشیم کاش مثل بقیه زیاد فکر نکنیم کاش مثل بقیه خوشحال باشیم 🫠

کاش....

اینکه همش توی فکری با خودت حرف میزنی ی گوشه کز میکنی و خلاصه توی دنیای خودمون غرقیم بقیه فکر میکنن دیوونه ایم ولی هیچکی خبر از دل ما نداره 

تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش....اینکه همش توی فکری با خودت حرف میزنی ی گوشه کز میکنی و خلاصه توی دنیای خودمون غرقیم بقیه فکر ...

آره اینکه توی تنهایی خودمون راحتیم فک میکنن دیوونه هستیم 

من خودم بهم میگن تو غیر طبیعی هستی همه جمع رو میخوان و بیرون رفتن رو دوستدارن ولی تو عجیبی همش توی خونه ای و ی گوشه ای برای خودت و ...

گوشم از این حرفا پره

تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋

خودت رو از افکار و جملات منفی دور و خالی کن

انسان از هر مرحله ای از زندگیش عبور میکنه  قرار نیست تو همون مرحله موندگار بشه. بزارشون  پشت سرت همه ناراحتی هاتو همه غم هاتو زندگی ادامه داره ما باید به یه  اینده ی درخشان فکر کنیم تمام تمرکزتو بزار روی وقتی روی شغلی که سربلندت میکنه میبرتت بالا به جایی میرسی که به همه از پایین نگاه میکنی

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

منم الان 4 ماه که افسرده شدم همش گ یه میکنم آرزوی مرگ میکنم 4 ماه که مامانم دیگه پیشم نیست وای اصلا ...

عزیزم هر کسی یه روزی دنیارو ترک خواهد کرد زندگی ادامه داره تو چرا باید اینهمه غصه بخوری وقتی خواست خدا بوده؟ تا خدا نخواد هیچ هیییییییچ اتفاقی نمیفته . 

پس حتما خدا خواسته دیگه . خدا هست . خدا حواسش به همه هست. خدا میبینه میشنوه مطمئن باش این هم یه مرحله تلخ از زندگیت بوده من نمیگم خوشحال باش نه نه اصلا ولی خودتو جمع و جور کن خودتو بساز. ناراحتی و دلتنگی هاتو بزار سروقتش بزار ته دلت تا لهت نکنن.

خدا هست❤❤

خدا همیشه و همه جا در کنارته❤ 

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

تنها راهش اینه که با دیگران بخوای رقابت کنی 

از اونا جلو بزن

بهشون بفهمون میتونی کی باشی💪

از همین الان شروع کن 

برنامه ریزی

انجام تکالیف

خوندن و مرور درس ها

انجام چند نمونه سوال درباره همون مبحث

اینجوری یه طوری میری بالا که همه حسرتت رو میخورن 

تمرین و تکرار زیاد این مهمترین نکته‌ست

خودتو بکش بالا 

از همین جا و همین الان و همین روز شروع کن 

تو میتونی

چرا باید افسره باشی وقتی اگه بخوای بهترینی؟

چرا باید فرصت های طلاییتو از دست بدی؟

این چرا ها وادارت میکنن که تلاش کنی

از خودت بپرس 

وقتی هم وقتشو دارم و هم مخشو چرا ازشون استفاده نکنم؟

چرا اجازه بدم ازم جلو بزنن؟؟

افرین 

تلاش ، اراده قوی و پشتکار مهمترینن

💪💪💪💪😉😉

عزیزم هر کسی یه روزی دنیارو ترک خواهد کرد زندگی ادامه داره تو چرا باید اینهمه غصه بخوری وقتی خواست خ ...

درسته خیلی خیلی سخته یه عمر  از مامانم  نگهداری کردم یه عمر شبانه روز باهاش بودم اصلا نمیتونم باور کنم که دیگه مامانم نیست چطوری با چه امیدی ادامه بدم این زندگی رو واقعا سخته نمیتونم تحمل کنم فقط ارزوی مرگ دارم همین من الان 4ماه مرده متحرکم تا اخر عمر واقعا زوری دارم زندگی  میکنم🖤💔😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

خدا صبر بده بهتون

صبر نمیخوام فقط دعا کن زودتر بمیرم برم پیش مامانم 🙏🏻🖤💔😭😭😭😭😭😭

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️