2777
2789
عنوان

تو طول روز حوصلم خیلی خیلی سر میره

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 29 پست
۲۳ سالمهنه درس نمیخونم

به نظرم کلاس ورزشی خوبه هم از بی حوصلگی در میای و هم بدنت سالم تر میشه

من خودم تکواندو میرفتم

به نظرم کلاس شنا ثبت نام کن عصر ها برو 

بقیه روزام کافه برو کتابخونه برو و هامونجا یکم تایم بگذرون ،من عاشق اینم چندین ساعت تنها بشینم کتاب خونه و یه کتاب رو تا آخر بخونم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زبان موسیقی آشپزی شاخه های کامپیوتر دانشگاه گرفتن مدرک ، باشگاه کلا بشین مهارت یاد بگیر و توش عالی ش ...

عزیزم ما روستاییم این کلاسا رو نداریم

فقط خیاطی هست که علاقه ای ندارم

و اینکه این روزا جایی نمیتونم برم پام و دستم اسیب دیده

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

پناه بر خدا ان شاالله خیر خدا سلامتی بده

ممنون عزیزم سلامت باشی

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

اینجا نداریم این کلاساروو فعلا هم نمیتونم جایی برمپام تو گچه دستم ضرب دیده کل روز رو دراز کشیدم

با توجه به این مشکل میتونی بزنی تو کار سریال دیدن و فیلم دیدن، سه سبک فیلم هست اگه دوست داری یکیشو ادامه بده یکی ژانر سیتکام های آمریکای یکی کیدراما های کره ای، یکی هم فیلم و سریال های ایرانی یا ترکی 

توی هرکدومشون میتونم بهت کلی معرفی کنم

به نظرم کلاس ورزشی خوبه هم از بی حوصلگی در میای و هم بدنت سالم تر میشهمن خودم تکواندو میرفتمبه نظرم ...

عزیزم منم خیلی دوست دارم چندتا کلاس برم و وقتمو بگذرونم 

ولی روستاییم بجز کلاس خیاطی هیچ کلاس دیگه ای نداریم

و اینکه اینروزا نه میتونم جایی برم و نه میتونم کاری انجوم بدم

پام و دستم اسیب دیده

کل روز رو اکثرا دراز کشیدم

با توجه به این مشکل میتونی بزنی تو کار سریال دیدن و فیلم دیدن، سه سبک فیلم هست اگه دوست داری یکیشو ا ...

این روزا آره کلا فقط فیلم میبینم

ترکی بیشتر میبینمم

با توجه به این مشکل میتونی بزنی تو کار سریال دیدن و فیلم دیدن، سه سبک فیلم هست اگه دوست داری یکیشو ا ...

اگه به کتاب خوندن هم علاقه داری کلی سبک کتاب هست میتونی ادانه بدی

با نظرم چندتا کتاب های معروف داستانی رو pdf دانلود کن 

یا اینکه توی برنامه پادکست گوش بده

با اینکه کلی محتوای حال خوب کن توی یوتیوب هست 

از هرکدوم خواستی بگو بهت بگم

و اینکه میتونی بازی آنلاین انجام بدی، من خودم 19 سالمه ولی هنوز کلی بازی دانلود می کنم، که مرحله ای ماجرایی هستن یا کارگاهی، بعد تمومشون می کنم میرم بعدی. 

و اینکه جسارتا می خواید در آینده چه شغلی داشته باشید تا در اون خصوص ببینیم چیکار میشه کرد

عزیزم منم خیلی دوست دارم چندتا کلاس برم و وقتمو بگذرونم ولی روستاییم بجز کلاس خیاطی هیچ کلاس دیگه ای ...

انشالله به زودی سلامتیت رو بدست میاری💚حتی میتونی دستور پخت های مختلف کیک رو توی گوگل ببینی و حتی توی قابلمه درست کنی

من خودم بیشتر دوست دارم یه چیزی تماشا کنم مثل سریال و یوتیوب 

این روزا آره کلا فقط فیلم میبینمترکی بیشتر میبینمم

ترکی من ستاره شمالی و عشق حرف حالیش نمیشه و توی این سبک کمدی بیشتر دوست دارم

ولی یه چیزی هم هست سریال های ترکی به شدت طولانین

و میتونه بعد یه مدتی حوصله سربر بشه

بیشتر چه ژانری رو دوست داری؟

اگه کمدی دوست داری

سریال های مثل فرندز و آشنایی با مادر

خیلی خوبن ولی باید حداقل چندین قسمت ببینی تا بفهمی این سبک رو دوست داری یا نه

من خودم اولین بار فرندز رو دیدم اصلا خوشم نیومد و بعد 1 قسمت ول کردم و صدای خنده تماشاچی‌ها رو مخ بود

ولی بعد که بخاطر زبان یاد گرفتن نشستم پاش 

خیلی حال روحیم عوض شد و قشنگ از افسردگی دراومدم

انشالله به زودی سلامتیت رو بدست میاری💚حتی میتونی دستور پخت های مختلف کیک رو توی گوگل ببینی و حتی تو ...

خیلیییی مممنون عزیزم مررررسی 🩵