سلام دوستای گلم بالاخره انتظارم تموم شد و دخملم اومد تو بغلم👼👼شنبه18فروردین ساعت11:25دقیقه با وزن2940 و قد47 به دنیا اومد
خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چه خوب و راحت زایمان کردین،مبارکه به سلامتی،اولین بچتون بود؟چندهفته بودین؟درد داشتین که رفتین بیمارس ...
نبابا راحت نبود کلی درد کشیدم که آخرشم وروجک پی پی کرد و سز شدم..روز قبلش یکمی درد داشتم
خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
ای جانم،اگه نی نی مدفوع نمیکرد به نظرم زایمانتون عالی بود
آره ماما هم میگفتش..ولی خب من به تاریخ پریودم 9ماه و9روز بودم و به تاریخ سونو39هفته بودم..فک میکنم تاریخ پریودم درست بوده خیلی خدا کمکم کرد که بچم چیزیش نشد
ازماه7 به بعد پیاده روی میکردم نه ورزش خاصی نداشتم
مبارک باشه عکسش را بزار برای مهتاب و هاجر هم دعا کن باردار بشن
ممنونم چشم انشاءلله که به زودی نینی دار بشن
عزیزیم هر دوتا بچتون یعنی طبیعی اوردین؟؟بار دوم میگن راحتره درسته؟؟تایم دردتون کمتر از اولی بود؟دردش ...
بچه اولمه گلم