سلام شبتون بخیر دوستان
تاحالا این ماهی رو نخورده و نشنیده و نپخته بودم
و صد البته نمیدونستم پراز تیغه حتی فیله اش
فیله اش رو. ب علت ارزونی خریدم 2تاو نصفی شد 130 و خب قیمتش خوب بود
با ی سرچ ساده چندتا دستور پیدا کردم و ترکیب کردم و خوشمزه شد
فیله رو یخ زدایی کردم گذاشتم بمونه
بعد بهش اسانس زعفرون و پیاز و سیر زدم
سرکه بزنید بهش ک بوشو کلا خنثی میکنه و ادویه مرغ و ماهی و کمی فلفل سیاه و کمی ابلیمو و نمک
2ساعتی گذاشتم مزه دار شه
بعد ارد و ادویه و فلفل و طردچوبه قاطی کردم ب ماهیا زدم و سرخ کردم
میتونین پیاز و سیر و.. سرخ کنین کنارشون بخورین
درکل بدنبود انقد میگفتن تیغ داره و فلان