اگه بخام برگردم به گذشته کتاب میشه خودمو مشغول میکنم ک بهشون فکر نکنم هرجوری مخفیشون میکنم بالاخره ...
حال تجربه خودم بگم که این دوران گذروندم
اگه به گذشته برمی گشتم فقط از اون دوران لذت می بردم و خودم انقدر درگیر گذشته و حرف و رفتار یه مشت عقده ای نمی کردم یه نفر یه حرف می زد من تا یک ماه تو خونه و تو تنهایی گریه می کردم چقدر اسکل بودم.
یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!
اگه بخام برگردم به گذشته کتاب میشه خودمو مشغول میکنم ک بهشون فکر نکنم هرجوری مخفیشون میکنم بالاخره ...
سالهای زیادی مشکلاتم رو پنهون کردم و میخواستم نادیدشون بگیرم اما الان به مرحله ای رسیدم که دیگه توان ندارم و حس میکنم انرژی زیادی ازم گرفته این نادیده گرفتن به شما هم میگم با نادیده گرفتنشون فقط خودت رو خسته تر میکنی همه اون زخم ها و دردها نیاز به التیام و توجه دارن تا درمان بشن تا آروم بشن
از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را میدهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.