اگه بخام برگردم به گذشته کتاب میشه خودمو مشغول میکنم ک بهشون فکر نکنم هرجوری مخفیشون میکنم بالاخره ...
حال تجربه خودم بگم که این دوران گذروندم
اگه به گذشته برمی گشتم فقط از اون دوران لذت می بردم و خودم انقدر درگیر گذشته و حرف و رفتار یه مشت عقده ای نمی کردم یه نفر یه حرف می زد من تا یک ماه تو خونه و تو تنهایی گریه می کردم چقدر اسکل بودم.
یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!
اگه بخام برگردم به گذشته کتاب میشه خودمو مشغول میکنم ک بهشون فکر نکنم هرجوری مخفیشون میکنم بالاخره ...
سالهای زیادی مشکلاتم رو پنهون کردم و میخواستم نادیدشون بگیرم اما الان به مرحله ای رسیدم که دیگه توان ندارم و حس میکنم انرژی زیادی ازم گرفته این نادیده گرفتن به شما هم میگم با نادیده گرفتنشون فقط خودت رو خسته تر میکنی همه اون زخم ها و دردها نیاز به التیام و توجه دارن تا درمان بشن تا آروم بشن
از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را میدهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!