2777
2789

فقط چند ساعت خوشحالیم دوام داشت فقط چند ساعت

الان انگار همچی اوار شده سرم 

حالم خیلی بده نفسم در نمیاد دیگه هیچ غلطی نمیتونم

بکنم الان دیگه حق هیچ اعتراضی ندارم 

چ خاکی به سر کنم توروخدا یه چی بگین امیدوار شم 

امشب در حدی عصبی ناراحتم ک هر لحظه امکان 

داره بلایی سر خودم بیارم 

مدرسه پسرم رو امروز جا به جا کردم کلاس اوله

مدرسه ی قبلی یه سری شرایطی داشت 

ک اینجا خبری از اونا نیست 

خیلی سردرگم شدم 

مثلا معلم قبلی گفتن تا ابان درس علوم و قران باهاشون

کار نمیکنه هر روز فقط فارسی نگارش ریاضی همراشون باشه

خب پسر من الان هم علوم عقبه هم قران 

تازه فارسی مدرسه جدیده دو درس جلوعه 

امروز ظهر نشوندم پسرمو دو لوحه ی عقب افتاده رو جبران 

کنه با ریاضی ک الان متوجه شدم 

باید از لوحه جدیدم هم بنویسن علاوه بر اون تکلیف

دفتر شطرنجیم هس ک اصلا اونور معلمش باهاش 

کار نکرده تازه کاردستیم هس من مغزم رد داده

شما بگین چه خاکی سر بگیرم 

از خودم متنفررررم😭😭😭😭😭

چرا عوض کردی؟

به معلم بگو عقب تر هستین و کم کم برسون به بقیه 

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

مشکلی نیست اینا تا آخرهفته پسرت مثل بقیه میشه خیلی درس زیادی نیست

معلم دخترمنم گفته تا یکماه قرآن و علوم نیارن

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیدلموخسته نباشی تو میتونی خبلیم سخت نگیر معلما جدید سختگیر نیستن یکم استراحت کن بعد ک اوکی شدی انجام بده با کمک پسر گلت اگرم نتونستی بعدا یا چند روز بعد انجام بده

زندگی میگن برای زنده هاست اما... 

بهش پیام‌بده بگو نمیرسم کاردستی و تکالیف امروز را بنویسیم

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

باید کتکت بزنیمممم

اخه اینم شد مشکل

یواش یواش حلشون کنید میرسید و وسطاشم خوب به خودتون حال بدید مثلا برید قدم بزنید و بستنی بخورید تا اکسیژن به مغزتون برسه

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
چرا عوض کردی؟به معلم بگو عقب تر هستین و کم کم برسون به بقیه

مجبور شدم 😭

خیلی به مدرسه ی جدیدش امید داشتم ولی الان

انگار از چاله دراومدم خودمو انداختم تو چاه

باید کتکت بزنیمممماخه اینم شد مشکلیواش یواش حلشون کنید میرسید و وسطاشم خوب به خودتون حال بدید مثلا ب ...

اخه الان نمیرسیم انجامشون بده

طفلکی ظهر عقب افتاده ها رو باهاش کار کردم

دیگه مطمعنم نمیتونه بعدم تایم زیادی 

نداریم باید بره بخوابه ک فردا سرحال بشه

مجبور شدم 😭خیلی به مدرسه ی جدیدش امید داشتم ولی الانانگار از چاله دراومدم خودمو انداختم تو چاه

نه بابا چیزی نیست معلم هم حتما درک‌میکنه بهش بگو دیگه

از روز اول 🥺نمیگه چه بی مسعولیت

نه نمیگه توضیح بده داشتم اون لوحه های قبلی را باهاش کار میکردم

حالاتویه هفته مگه چی درس دادن که حول ورت داشته عجله نکن کمکم بهشون میرسه یادش بخیر اینقد حرص میخوردم ...

من فکر میکردم مدرسه قبلی خیلی هرج و مرجه

و الکی هی تند تند درس میده میره جلو 

نگو اینور بدتره