2777
2789
عنوان

دارم از استرس میمیرم بابام نیس

585 بازدید | 35 پست

تعمیرکار آورده خونه 

بهش گفتم تنها نذار منو

رفته یه وسیله بخره 

انگارنه انگار دختر تو خونه داره پسره بش گفت اونو بخر سریع رفت جلو یواشکی صداش زدم منو تنها نذار میگ پس بیا باهم بریم😐😐مرده هم تنها توخونه باشه گفتم میمونم رفت 

الان تواتاقمم ولی میترسم یاردهم داره کارشو انجام میده اما هر از گاهی ساکت میشه😟😟

برو دم در وایسا درم نیمه باز بذار

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه یه طوریه داشتم درس میخوندم یهویی اومد تو بامردهحداقل قبلشم خبر ندادش من اماده باشم خونمونم ترکید ...

مهم نیست اونش. رو یه مبلی صندلی دم در بشین که روبرو یارو هم نباشی در هم نیمه باز. احتیاط شرط عقله

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

خب یارو بی ناموس داره کارش رو می‌کنه 

پس میخوای با ساز و دهل برات دو دستماله برقصه؟؟؟

اومده چار قروون در بیاره برا زن و بچه اش

بلا نسبت بلانسبت فکککککر کنم فیلم پو...وووورن زیاد میبینی که یارو می‌ره تعمیرکاره و لوله کشی و.... بعد میرن تو فضا ها 

خب پیش میاد الان من خونه دارم و شوهرم معمولا نیست شب دیر وقت میاد ی چی خراب بشه خودمم 

منتها قبل اومدنش ی چاقو میزارم دم دستم  میاد تو هم درو باز میزارم تو خونه 😄

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

خب یارو بی ناموس داره کارش رو می‌کنه پس میخوای با ساز و دهل برات دو دستماله برقصه؟؟؟اومده چار قروون ...

چی میگی توموقعیت قرار نگرفتی حرف نزن

الان جامعه خیلی خطرناکه انقد آمار تجاوز وقتل بالاس که آدم میترسه حتما که نباید تجاوز بشه دزدی هرچیزی ممکنه

منم یه دختر تنها توخونه با یه مرد غریبه حداقل یکی دیگ هم کنارم بود نمیترسیدم

خب پیش میاد الان من خونه دارم و شوهرم معمولا نیست شب دیر وقت میاد ی چی خراب بشه خودمم منتها قبل اومد ...

الان در بسته س منم تواتاقمم 

ضایعس برم درخونه روباز کنم فقط آیه الکرسی میخونم به خیربگذره

خب یارو بی ناموس داره کارش رو می‌کنه پس میخوای با ساز و دهل برات دو دستماله برقصه؟؟؟اومده چار قروون ...

عزیزم مشکلتون چیه؟ایشون بیشتر از 18 سال سن ندارن و اینجا از شما راهنمایی یا حداق تسلی خاطر میخوان

این حجم از نفرت از کجا نشات میگیره؟لطفا بیاید باهم مهربون تر باشیم..

اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم