2777
2789
معمولی شما با معمولی بقیه فرق داره.شما تقریبا چیزی نیس دلتون بخواد و نتونین بخرین.قدر پول بدونین

درامدا با تورم همسو نیس

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی عادیتون با زندگی عادی خیلیا فرق میکنه

ماهی ۱۰۰ میلیون فقط ی زندگی عادیه واقعا. البته ما درآمدمون ماهی ۱۰۰ تومن نیست چون شغل آزاده درآمد روزانه اس و بیشتر میشه ولی خب بازم جوری نیست که بگیم هر روز تو سفر و عشق و حالیم. به نظر من پولدار کسیه که خونه تریبلکس ۵۰۰ متری و چند تا ماشین خارجی داره. ما بقی مردم کاملا عادین

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قرض و قسط که کنار بزاری بخوای بهترین زندگی داشته باشی با ۱۰۰ میلیون میشه.مگه آدم چی میخواد بخوره یا ...

کیفیت زندگیا اومده پایین اون پولداره که قبلا مسافرتای کمتر از خارج از کشور نمیرفت به مسافرتای داخل ایران بسنده میکنه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

ماهی ۱۰۰ میلیون پولداری حساب میشه؟؟شوهر خواهر من مربیه ماهی ۱۵۰ درمیاره باز معمولین🫤

من نمیدونم شماها چی میخرین که این پولا براتون پول نیس.خونه و ماشین که فاکتور بگیری هر چی بخوای با این پول میتونی بخری

چه مریضی داری عزیزم؟باور کن اگه پولدار نبودی مشکلاتت دع برابر میشد

یه بیماری نادر 

نمیتونم رو صندلی بیشتر از چند دقیقه بشینم 

نمیتونم راه برم 

ببین ما خیلی پولدار نیستیم ولی گفتم چند تا درآمد داریم خودم حقوقم میمونه تو حسابم 

ولی دیگه  دوست ندارم زندگی کنم امروز دلم میخواست خرید کنم سختم بود از ماشین پیاده بشم قبلا همین خیابون رو مثل فرفره میرفتم 

پشت تاکسی دراز میکشم میرم دکتر فکرشو بکن چقدر سخته نتونی راه بری 

ماشینم خاک میخوره تو پارکینگ 

عصرها دلم میترکه دلم میخواد برم بیرون برم پارک مسجد خرید 

شما جز چیزای خیلی لوکس چی هست که دلتون بخواد و نتونین بخرین؟

نمیدونم حقیقتا من دلم همون خونه ای که گفتم هم نمیخواد همین خونه ای که توش میشینم رو میخواد که کاملا معمولیه‌ آپارتمانیه. اصلا دلم چیزای خیلی لوکس رو نمیخواد که بهشون فکر کنم

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40