2777
2789
عنوان

زندگی عجیب من

140 بازدید | 15 پست

شوهرم ماموریته بعد ماههاس رفته ولی خدایی جقد مامانا فرق میزارن فک کنین وقتی خواهریا داداشم با همسراشوم میرن بیرونی سفری جایی پمامانم هیجی بمن نمیگه فک میکنه من چششون میزنم ولی یبار من شوهرم رفته بودیم سفریهویی شد مامانم گلایه ک چرا خبر من نکردی بعد بدبختیای خواهرم داداشم خیلی ب چشش میاد ک طفلک گناهن گافیه یکم خوش باشن میگه مگه کجا رفتن! یا چیکارکردن حالا نوبت من برسه فک میکنه من سرخوشترین ادم رو زمینم خیلی دلم گرفته فعلا تنهام اما خوب نوبت منم میرسه مامانم اینجوریه ک ی سوغاتی بیارن براش خواهرم یا داداشم نمیگه فلان داداشت رفته مسافرت اینو برام اورده میگه خودم خریدم خیلی دلم شکسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا بوده پدر مادر بین بچه هاشون فرق گذاشتن و گفتن همه رو یکسان دوست داریم و فرق نمیزاریم

جالب این جاست که هرگز قبول نمی‌کنند !

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
تا بوده پدر مادر بین بچه هاشون فرق گذاشتن و گفتن همه رو یکسان دوست داریم و فرق نمیزاریم

اینقد از دستپخت خواهرم تعریف میکنه حالا من همون چیری ک خواهرم میپزه ببرم میگه من نمیخورم دوس ندازم

وقتی باهات صاف نیست ، تو هم باهاش صاف نباش ،مثل خودش بشو دلت نسوزه ،مسافرت برو نگو بذار ببینه خوب نی ...

دعوام میکنه بد زندگی ای افتادم اونروز بعد ماهها خواستم ی صفایی بدم ب خودم دلم گرفته بود رفتم رستوران بابچها مامانم زمگ زده میگه خواهرت ک طفلک شوهرش نمیبرتش رستوران؟خو اخه مادرمن منم اینجا دارم زحمت میکشم تنهایی دوبچه دارم هندل میکنم حق من بخدا سرویس طلا از شوهرمه  گاش خدا جور میگرد برم پیش شوهرم دووووورشم 

جالب این جاست که هرگز قبول نمی‌کنند !

اره من خودم همیشه میگم اگر چند تا بچه داشته باشم قطعا فرق میکنن پس دوست داشتم فرق میکنه     بابای خودم همیشه منو ببشتر دوست داره  مامانم داداشمو ...

اینقد از دستپخت خواهرم تعریف میکنه حالا من همون چیری ک خواهرم میپزه ببرم میگه من نمیخورم دوس ندازم

رهاکن، تا از نظر روحی آسیب نبینی، نبین، نشنو، بیخیال باش، نادیده بگیر

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد

بهتر مثل خودش رفتار کنی 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن