2777
2789

میترسم انجام بدم 

راهی برای باطل السحر بلدین؟مثلا چهارقول و بخونم توابع بریزم چارچوب خونه تاثیر داره؟

به مادرشوهرم شک دارم چون اهل دعاست ولی خودم ازدعامیترسم

اسمم سیندخت هست 

سوره بقره بذار با صدای بلند تو خونه پخش بشه 

نماز اول وقت مهم ترین باطل کننده هر دعا و جادویی 

میگن با نماز اول وقت هر سحری هم باشه از سرتا پات میریزه و میره 

هیچ دستی بالاتر از دست خدا نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وقتی مجرد بودم برا گشایش بخت میریختم البته اسمش کعلا بود ی همچین چیزی از عطاری گرفتیم سیاه بود ول ...

من از ریختنی میترسم 

میترسم جنا اذیتم کنن

اسمم سیندخت هست 
من دم در خونه می‌ریختم خیلی هم قرآن بهش میخوندم

اذیت نمیشدی میریختی جناب اذیت نمیکنن شنیدی میگن آب جوش و بریزی بدون بسم الله بچه های جن اذیتت میکنن میترسم اینو بریزم اذیتم کنن

اسمم سیندخت هست 
اذیت نمیشدی میریختی جناب اذیت نمیکنن شنیدی میگن آب جوش و بریزی بدون بسم الله بچه های جن اذیتت میکنن ...

قبل ریختن سه بار بسم الله الرحمن الرحیم میگفتم ،واقعیتش زندگی ما بشدت بد بود بابام خیلی خیلی باهامون دعوا می‌کرد چاره ای نداشتم ولی خب موقتی بود

بعدربختن خوب شد؟چرادوباره انجام نمیدی

آره بعد اینکه دم در میرختم دعوامون کم میشد ، بازم انجام میدم ولی کمتر شده بیشتر قرآن میخونم سوره بقره بیشتر از ۶ماهه ،اینو بخون بیشتر کمک میکنه

دعا بعد ۴۰ روز باطل میشه ولی سنگینیش همچنان میمونه باید ی باطلی بگیری تا سبک بشه هم فضای خونه هم خودت

بشدت بی قراری میاره و هیچکس کنارت نمیمونه بیادم کسی کنارت سریع میخاد بره یا خودت همش دلت میگیره مریض میشی یا سردزد داری یا بی حوصله ای

اینارو ک گفتم همشو خودمون ی دوره ای زن صیغه ی بابام انقد دعازدهدبود واسمون حالمون بد بود

بیخشید من ک اصن اوضاعم خراب بود حالم بدترازاین حرفا بود نمیتونستم صدای اذان و قران گوش بدم همش درحال خودارضایی و فیلمای ناجور نگا میکردم

دعا بعد ۴۰ روز باطل میشه ولی سنگینیش همچنان میمونه باید ی باطلی بگیری تا سبک بشه هم فضای خونه هم خود ...

من با قرآن و اینا مشکلی ندارم ولی الکی بی قرارم و ذهنم اشفتس

اسمم سیندخت هست 
من با قرآن و اینا مشکلی ندارم ولی الکی بی قرارم و ذهنم اشفتس

برای ما دعای بد زده بود اون ذلیل شده

ولی دعا کلل سنگینی داره چ دعا محبتی باشه ک دعای خوبیه کلا سنگینی دارن همشون

من باطل کردم ولی اکثرشون پول خونه باباشونو میگن یکیش گف ۶ونیم یکیشم ۴ میگف

من یکیو میشناسم خاستی شمارشو بدم  یا نخاستی حالا نگی تبلیغه 

بچرخ ببین دوروبرت دعانویس خوب ک موکلش رحمانیه ازش باطلی بگیر

منم میشناسم خاستی شمارشو میدم من ۴ دادم پاکسازی کامل زد برام

آره بعد اینکه دم در میرختم دعوامون کم میشد ، بازم انجام میدم ولی کمتر شده بیشتر قرآن میخونم سوره بقر ...

اسفند و با زاج و کندر قاطی کن هرروز غروب یا هرروز صب دود کن جنای بد نمیتونن بیان خونت از بوی اسفند بدشون میاد