2777
2789

نامزد باشین هفته ای دو بار پیش هم باشید بعد چون با مادرتون صمیمی هستید یکسره بهش پیام بدید . اگه بگه بسه چقدر پیام میدین اینجوری درست نی ناراحت میشی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا حرکت تو خیلی مسخره بوده

یعنی که چی هی با مادرت پیام رد و بدل کنین

روی زیادی داری که به جای تغییر دادن خودت، میخوای ناراحت هم بشی 😐

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

وقتی پیششی چه پیامی میدی به مادرت ؟ 

خب آدم حس می‌کنه داری گزارش میدی 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

شما اگه به مادرتون پیام میدین کارتون درست نیست 

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

می ترسه فردای عروسی هر چی میشه برید به مادرتون بگید 

اینجوری این ازدواج پایدار نمی‌مونه

طبق تجربه

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

اسم اینم صمیمیت نیست عزیزم..... ماها هم با مادراشون صمیمی هستیم

ولی بند نافمون رو بریدن

همونطور که برای مرد زشته این حرکت

برای دختر هم این حد از وابستگی زشته

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

متاهلم و پیش شوهرم پیام نمیدم هی میگ چی میگید اون چی میگه اذیت میکنه صمیمیت هم حدی داره واقعا تو فعلا نامزدی و بیشتر پیش مادرتی نیازی نیس پیش اون هی بازم پیام بازی ازش جدا شدی پیام بده حساس نشه کارتوهم یکم خوب نیس