2777
2789

فامیل های اونا خیلی اهمیت میدن به این چیزا قشنگ نگاه میکنن ببینن چی داری چی نداری حالا این زیاد مهم نیست ولی شرایط مالی خوبی فعلا نداریم نمیتونم لباس مناسبی تهیه کنم الان دارم غصه چند روز دیگه میخورم شوهرم میگه زشته اگه نری ولی من حالم خوب نیست با این شرایط بخوام مهمونی شرکت کنم بهم خوش نمی‌گذره چیکار کنم به نظرتون ؟شوهرم میگه توقع دارن اگه نری گله میکنن بعدا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هرسری فروختم .مادرشوهرم میگفت قائم می کنه سری بعد عوض کنه بندازه .خدابیامرز برای مراسمش هم فروخته بودم دختراش اینجوری گفته بودن واقعا نظر بقیه مهم نیست .یه دست لباس مرتب بپوش حتما تو کمد داری حتی تکراری  به خودت برس یه عطر عالی بزن با اعتماد بنفس برو  

تنها بری؟یه لباس تر تمیز که داری!ارایش کن و بدل بنداز ارزش آدما به طلاهای آویزیون از گوش و دستشون نی ...

بابا اینا طرز فکرشون اینجوریه خیلی حرف بازن سمت فامیل خودم بود میرفتم ولی میشناسمشون ک نمی‌خوام با این شرایط برم 

این روزا عروسا سرویس طلا نمیخرن ، توی عکس و فیلم و مراسمشون طلا ندارن! کسی هم نمیگه چرا ندارن؟ کسی هم نمیگه چون ندارم عکس نمیگیرم یا مراسم نمیگیرم

بعد شما یه عنوان مهمان یک مهمانی ، میگی طلاهام رو فروختم نمیرم؟

قرار نیست توی این شرایط خیلی سخت جامعه، خودمون زندگی رو راحت تر بگیریم؟؟؟