2777
2789

وقتی بیرونیم مامانش هی زنگ میزنه کجایین کجایین زود بیاین شام و بشدت اصرااارررر که بیاین شام شوهرم نمیتونه نه بگه بهش حتی اگه من بگم

بعد شوهرم با جزییات میگه کجا رفتیم الان چیکار میکنیم

یا کارای دیگه که کردیم باهم میره همرو میگه

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

یا امام رضا 

عصبی شدم زن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادت کرده دیگه نمیشه از سرش انداخت

بدبخت شدم پس

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

یا امام رضا عصبی شدم زن

منم همینطور چن بارم گفتم چخبره همه جزییاتو میگی میگخ اینا جزییاته دیگه وقتی زنگ زدن کجایین بگو بیرون 

کی میاین بگو میایم حالا

بدبخت شدم پس

حالا شما بازم تلاشتو بکن 

خیلی جدی و سر سخت البته نه با دعوا و مرافه بلکه با سیاست و زنانگی بهش بگو دوست ندارم هر مسائلی رو با خانوادت در میون بذاری

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرا✨💕🦋

حالا شما بازم تلاشتو بکن خیلی جدی و سر سخت البته نه با دعوا و مرافه بلکه با سیاست و زنانگی بهش بگو د ...

دیگه چی بگم عزیزم که گارد نگیره 

میدونی یبار گفتم ولی بازم میگفت اما پنهون میکرد از من که رفته گفته

دیگه چی بگم عزیزم که گارد نگیره میدونی یبار گفتم ولی بازم میگفت اما پنهون میکرد از من که رفته گفته

پس وقتی امتحان کردی جواب نداده این راه 

یه مدت بیخیالش شو آخر سر این کار نتیجه بدی خواهد داش و اون موقع تو زبونت درازه میتونی هر چی خواستی بگی بهش😁

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرا✨💕🦋

تا به حال نشستی باهاش صحبت کنی ؟؟بگی عزیزم این حریم خصوصی ماست و من دوست ندارم کسی بفهمه کجا رفتیم و چیکار کردیم با این کارت به من حسادت نا امنی میدی من اینطوری از سر همسرم انداختم و رو همسر من جواب داد البته یه چند وقت طول کشید تا عادت کرد 

سلام خوبی اگر داری امضام میخونی برام دعا کن زود زود باردار بشم 3 سال چشم انتظارم

راه سختی بااین ننه و بچش در پیش داری حسم میگه میخواد شام تو پاچه بچش نره بیرون گرونه 

و اینکه میشه اخلاق شوهرت بهتر کرد ولی یکم سخته شخصا همسرم میخواست هر کاری کنه بیان می‌کرد بشدت عاقله هم اختلاف سنی زیاد، گذاشتم میخم تو زندگی کوبیدم کمکم شروع کردم با حرف نرم دوستانه دلیل مدرک فهموندن گه گداری هم کلیپ دکتر عزیزی اینا می‌فرستادم کمکی بهترشده مثلا جدیدا من بعد مدتها به خانوادش چیزی میگم وگرنه اون اصلا مثلا میگه کجا بودید کجا میرید دیگه کمتر میگه ک حتی مامانش بهش برخورده ک بچش جواب نمیده درکل گیر نده بیشتر تو صحبت ها گفتو گو آرام بین تون هوشمندانه تغییرش بده مخصوصا وقتی ک یک مقدار از عروسی تون گذشت یاد بده شما یه خانواده جدا هستید استقلال دارید و برات این مهمه جزئی از مردانگی همسرته اینطوری خر میشه ولی متحول کاملا نمیشه کمکم بهتر میشه 

دقیقا مثل من و همسرم

مطمبنم اگر بهش بگی حس ناراحت امنی بهم میدی کم کم میزاره کنار این اخلاقش 

سلام خوبی اگر داری امضام میخونی برام دعا کن زود زود باردار بشم 3 سال چشم انتظارم