الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تا به حال نشستی باهاش صحبت کنی ؟؟بگی عزیزم این حریم خصوصی ماست و من دوست ندارم کسی بفهمه کجا رفتیم و چیکار کردیم با این کارت به من حسادت نا امنی میدی من اینطوری از سر همسرم انداختم و رو همسر من جواب داد البته یه چند وقت طول کشید تا عادت کرد
سلام خوبی اگر داری امضام میخونی برام دعا کن زود زود باردار بشم 3 سال چشم انتظارم
راه سختی بااین ننه و بچش در پیش داری حسم میگه میخواد شام تو پاچه بچش نره بیرون گرونه
و اینکه میشه اخلاق شوهرت بهتر کرد ولی یکم سخته شخصا همسرم میخواست هر کاری کنه بیان میکرد بشدت عاقله هم اختلاف سنی زیاد، گذاشتم میخم تو زندگی کوبیدم کمکم شروع کردم با حرف نرم دوستانه دلیل مدرک فهموندن گه گداری هم کلیپ دکتر عزیزی اینا میفرستادم کمکی بهترشده مثلا جدیدا من بعد مدتها به خانوادش چیزی میگم وگرنه اون اصلا مثلا میگه کجا بودید کجا میرید دیگه کمتر میگه ک حتی مامانش بهش برخورده ک بچش جواب نمیده درکل گیر نده بیشتر تو صحبت ها گفتو گو آرام بین تون هوشمندانه تغییرش بده مخصوصا وقتی ک یک مقدار از عروسی تون گذشت یاد بده شما یه خانواده جدا هستید استقلال دارید و برات این مهمه جزئی از مردانگی همسرته اینطوری خر میشه ولی متحول کاملا نمیشه کمکم بهتر میشه