2777
2789
عنوان

شام چی گزاشتید خانوما بگید ایده بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما زود شام میخوریم

گذاشتن درسته نه گزاشتن 

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

بزار ناهار از گلومون پایین بره خواهر🥴چقد زود دس به کار شدیحالا بیا یه چرتی بزن بعد

زود میزارم من همیشه تا ۷ اینا آماده بشه

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

ازبیرون چیا میخورین؟ بصرفه باشه

پیتزا 

کباب

پاستا

فلافل

گاهیم غذا های خونگی

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

قربونت عشقم من تهرانم نمی‌دونستم مریضم واکسن زدم یعنی قشنگ دارم میمیرم دیشب تا صبح هر یه ساعت پا میش ...

اخی عزیزم فقط 4 ساعت با من فاصله داری کمی نزدیکیم بهم

انشاالله سریعتر خوب شی اگه دامغان بودی بخدا میومدم کمک‌دستت

حَضرَتِ‌عِشقْ‌عَجَبْ‌كربْ‌و‌بَلايى‌دارَدْ... شَبِ‌جُمعه‌حَرَمَشْ‌حـال‌وهَوايى‌دارَدْ:)💔 ️