2777
2789
عنوان

پسرم زد گلدون و شکست

89 بازدید | 9 پست

من یه مقدار افسردگی بعد زایمان دارم هنوز. پسرم ۱۸ ماهشه. خونه رو تمیز کردم، مدلش و تغییر دادم و برای اینکه ذوقم بیاد گلدون گزاشتم رو میز. زیاد تزئینی ندارم. همین یکی بود که دم دست بود. انقدر گریه کردم که نمیدونی، نمیدونم چرا انقدر واکنش نشون دادم. خیلی ناراحتم. قبول دارید خونه‌ی خوشگل تو روحیه‌امون تاثیر داره خانوما؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همیشه همیشه خونه م تزیین شده بوده

همه منو میشناسن به مرتبی و قشنگ کردن فضای خونه 

به خاطر بچه الان همه چی به دیوار هست 

یک سال و تقریبا پنج ماهش هست 

قرار بود تلویزیون رو به دیوار بزنیم

روی میز مونده بود 

مرتب دنبالش بودم نندازه 

هفته گذشته هول داد افتاد 

اول رفتم سمت خودش ببینم خدای نکرده چیزیش نشده باشه

گلدون که دیگه چیزی نیست 

وسایل رو اول به خاطر امنیت بچه جمع کنید 

بعد فکر ضررش باشید 

اگر آپارتمان هستید گل و گلدون رو تو بالکن بزارید 

روزانه بهشون سر بزنید

برا روحیه تون خوبه

اونم بچه اس ..حق داری ناراحت شی گاهی ادم دلش از جای دیگ گدفته اس دنبال اشاره اش ک گریه کنه

آره. همینطوره. به نظرت تو این سن ناراحتی مارو میفهمن؟ دلم براش سوخت. گریه های منو نگاه کرد زود خوابید

من همیشه همیشه خونه م تزیین شده بودههمه منو میشناسن به مرتبی و قشنگ کردن فضای خونه به خاطر بچه الان ...

کار خوبی کردی. بزرگ شن دیگه کار ندارن با وسایل ما. منم همین یکی بود. نباید میزاشتم

آره. همینطوره. به نظرت تو این سن ناراحتی مارو میفهمن؟ دلم براش سوخت. گریه های منو نگاه کرد زود خوابی ...

نه نمیفهمن عزیزم اونا فک میکنن  چون خودشون خطا کردن تو ناراحتی نمیدونن ک تو حالت بد بوده اشکال نداره ..خودتو سرزنش نکن عزیزم ..سعی کن مدیتیشن کنی همه ی حال بدی های ما از حجوم فکر و ذهن شلوغه ..گمکت میکنه کنترل فکرات بیاد تو دستت نفس عمیق بکش و دم و بازدم و ب صدای قلبت و دم و بازدمت توجه کن روزانه چند نفس با خودت باش.شب قبل خواب و صبح بیدار شدی