2777
2789
عنوان

توروخدا بگید من با این مادرشوهر چکاااار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 28 پست
خونه مامانم دوره نمیتونم خیلییییی زندگی گوهی دارم خیلی

عزیزم این نیز بگذرد منم با مادرشوهرم زندگی میکردم واقعا کلافه شده بودم اخر سر نذر 7 تا شنبه حضرت مسلم برداشتم به نیت اینکه ازش دور بشم حتی اگر شده یک کوچه‌ باورم نمی شد اما بعد 2 یا 3 ماه مادرشوهرم خونش فروخت رفت توهم انجام بده ان شا الله جواب میگیری یا خودت بلند میشی یا اونا از اونجا میرن تو نت بزنی روضه حصرت مسلم برات میاره من خودم از بچه های نی نی سایت یاد گرفتم

سلام خوبی اگر داری امضام میخونی برام دعا کن زود زود باردار بشم 3 سال چشم انتظارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این روضه چطوره باید چکار کرد

7 تا شنبه نیت میکنی روضه حضرت مسلم بخونی لازم نیست مهمون دعوت کنی خودت قشنگ خونت تمیز کن و از رو گوشی روضه حضرت مسلم بزار گوشی کن 6 تا شنبه پشت سر هم اجرا کن 7 را گرو نگه دار وقتی حاجتمو روا شدی 7 تومی ام بخون خیلیا با این روضه خانه دار شدن و به حاجت رسیدن من خودم نتیجه اش دیدم به چند نفر دیگه ام گفتم حاجتمو گرفتن

سلام خوبی اگر داری امضام میخونی برام دعا کن زود زود باردار بشم 3 سال چشم انتظارم

خونه مامانم دوره نمیتونم خیلییییی زندگی گوهی دارم خیلی

ببین برای اینکه به یکی بفهمونی کارش زشته باید کارشو تکرار کنی

وقتی می‌دونی پیش پدرشوهرته بدون در زدن برو خونه شون

صبح کله سحر برو دریخچالشو باز کن

از این کارا

درک نمیکنم 

واقعا درک نمیکنم 

انواع و اقسام بیشعور دیدم  ولی این مدل مادرشوهرا  که میشنوم میگن بی اجازه مثل گاو بدون در زدن  میرن خونه پسرشون  و اصلا  نمیخوان بفهمن که حریم خصوصیه  رو درک نمیکنم 

اخه الاغ این چه کار زشتیه میکنی؟    شاید زن و شوهر پیش هم باشن تو بغل هم باشن شاید زن خونه بخواد لباس باز بگرده تو باشی معدب باشه.  

اوووف خدا هدایت کنه اگه نمیکنه لعنت کنه 😕

واقعا؟؟؟بعد از چند وقت حاجت گرفتی؟؟؟

من دی یا بهمن شروع کردم مادرشوهرم فروردین فروخت و اردبیهشت رفت