2777
2789
عنوان

اومده عزاپرس مادرم پای تلفن به دخترش گفت قصد ده روز کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 28 پست
عروس دایی ناتنی مادرم هستن

وا نزدیک هم نیست

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
عروس دایی ناتنی مادرم هستن

بذار متنو هضم کنیم بعد نسبتشونو بگو قاطی کردم عزیزم 

کی کی رو نپذیرفته مهمونش بشع مادرت یااون خانومه ؟

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تورو خدااااا برای بار شونصدم قسمتون میدم خواااهش میکنم اول یه دور متنی که تایپ کردین چک کنین بعد تاپ ...

کاملا واضح و بدون غلط نوشته مشکلش چیه؟

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
بذار متنو هضم کنیم بعد نسبتشونو بگو قاطی کردم عزیزم کی کی رو نپذیرفته مهمونش بشع مادرت یااون خانومه ...

خودش  وقتی شوهرش فوت  شد نزاشت  از راه دور   براش  بیان

ولی خودش تا شنیده داییم  فوت  شدن  زود  ساکش را برداشت و اومده

میگه  تازه هم ارمنستان بوده

اتوبوسی

یک تکه هایی را با الاغ رفتن  مسیر سخت  بوده

بحث اشتباه نوشتاری نیست درهم برهم توضیح میدنیه ماجرارو از وسط تعریف میکننو....

خیلی از فیلما و کتابا  هم همینجوریه

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂باش

همیشه بخندی  عزیزم ولی باید صبورتر باشی و بیشتر فکر کنی مغز آدم به چیزای حاضر و آماده عادت می کنه و تمرکز و تفکر براش سخت میشه 

همیشه بخندی عزیزم ولی باید صبورتر باشی و بیشتر فکر کنی مغز آدم به چیزای حاضر و آماده عادت می کنه و ...

عزیز دلم من همیشه اینو به دانش آموزا و دانشجوهام میگم اما اینجا مخاطبای زیادی داره بیشتر مخاطب عام هستن مثل شما خاص با تفکرات ویژه نیستن این مدل تاپیکا آزار دهنده ست براشون