2777
2789

سلام بچه ها

من دکترم برای اردیبهشت سونو ان تی نوشته خودش گفت نسل امید برو پیش دکتر طهماسب که من گفتم ایشون از نسل امید رفته 

خودم نظرم روی دکتر فرزانه بود در نهایت دکترم گفت جفتش خوبه هرکدوم خواستی برو

حالا من نمیدونم کدوم برم😕

اگه فرزانه برم ازمایش و هم میرم نیلو

ولی رستاک برم ازمایشگاه کجا باید برم؟

برای ان تی کدوم و پیشنهاد میدید؟

دکتر فرزانه خیلی دیر وقت میده الان بزنگی واسه دو سه ماه دیگه وقت میده ولی رستاک زود وقت میده ولی فوق العاده شلوغه آنومالی رفتم رستاک ساعت ۲ بعدازظهر بهم وقت دادن تا ساعت ۱۱/۳۰شب طول کشید انقد شلوغ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر فرزانه خیلی دیر وقت میده الان بزنگی واسه دو سه ماه دیگه وقت میده ولی رستاک زود وقت میده ولی فوق ...

سونو فرزانه امروز هرچی زنگ زدم کسی جواب نداد 

من به خاطر شرایطم استراحت نسبی ام

نمیتونم این همه بشینم 

رستاک رفتی خود طهماسب انجام داد؟

چرا میشه نیلو رفت ولی گفتم نزدیکش شاید جای دیگه باشه

سونو فرزانه امروز هرچی زنگ زدم کسی جواب نداد  من به خاطر شرایطم استراحت نسبی ام نمیتونم این ه ...

دوبارش یه خانم انجام داد مرحله اخر خوده طهماسب انجام داد ۲۰دیقه خیلی عالی بود قشنگ همه جای بچه رو دیدن ولی خب فوق العاده شلوغ بود اگه استراحت مطلقی برو رستاک اتاق داره با سه تا تخت برو اونجا بخاب تا نوبتت شه 

سونوگرافی رستاک فوق تخصصی بارداریه به خاطر همین هم معطلی داره چون شما نمیدونی که جنین خانمی که جلوی شماست در موقیعت مناسبی برای بررسی آیتم های سونوگرافی قرار داره یا نه اما دکتر فرزانه همه نوع سونوگرافی انجام میده و در روز فقط ۲ تا باردار میبینه مثلا اگه کسی که جلوی شماست داره تیروئیدش رو سونو میکنه، کارش طبق روال انجام میشه.