2777
2789
عنوان

برای خواهر کوچیکم خواستگار اومده پسره گالری و کارگاه مبل داره تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 46 پست
ببین کجای تهرانه کارش توی جاهای پرت باشه دو روز دیگه مجبوره جمع بکنه .ببینید چقدر سابقه ی این کار رو ...

نیاورانه گالری مبل اش

کارگاهشو نمیدونیم

پیج گالری مبلشو خواهرم نشون میداد اوکی بود و میگفت از ۲۲ سالگی تو این کار بوده 

اره دقیقا مامان منم ازاین میترسه

Medical

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه خونه و ماشین داره من بودم قبول میکردمچی بهتر از این که خودش مدیر و رئیس خودشه

اخه مثلا یکی بپرسه شوهرت چیکارس بگه گالری مبل داره

مامانم این حرفارو میگ ها

وگرنه من حق خواهریمو ادا کردم و تحقیق کردم 

Medical

اخه خواهرم نمیزاره میگ زشته و این حرفهامادرمم میگ شغلش آزاده نمیخاد

ن حقوقشو بپرسید مستقیم هم نشد آدم بفرستید تحقیق کنه ناشناس

بعد خیلی پیش اومده کلاه.برداری میکنن دروغ میگن

اولش خیلی حرف میزنن تعریف میکنن

من یکی میخواس بیاد گفتن دکترا داره ولی لیسانس بود!

گفتن دکتره ولی پرستار بود ! گفتن ساختمون دارن میسازن ولی تازه یه زمین قسطی اونم شریکی خریدن که بعد چندین سال هنوز قسطاشو نمیتونن بدن و ....

خونه هم که راه بدی باید کلی خرج کنی

بهترین کار تحقیقه چون کلاه.بردار و دروغگو زیاده

طفلی خواهرت این وسط نقشش چیه؟ بیشتر رو مادرت زوم کردی و الانم خودتو میگی.

خواهرم نظرش مثبته چون طبیعیه کسی ک عاشق شده باهمه چی کنار میاد

اطرافیان باید کمک کنن

من والا کاری ندارم اصلا دخالت هم نمیکنم فردا بگن ال بود بل بود

مادرم فقط بنظرم حق دخالت داره

من مخالف باشمم در حد سطحی میگم نه اینکه زور بگم وسط 

Medical

مامانم میخاد بپرسه خاهرم نمیزاره میگ زشتهکلا داستان داریم

چرا زشت باشه ؟بنظرم خواهرت و اون اقا یه جلسه باهم برن بیرون خواهرتم سعی کن میون بحثاشون این سوال رم ازش بپرسه 

تا بوده همین بوده خوب 

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر
مامانم میخاد بپرسه خاهرم نمیزاره میگ زشتهکلا داستان داریم

خواهرت چجوری اشنا شده؟ 

باید گوشش پیچونده بشه و بفهمه تو خواستگاری و اشنایی نیازه یه سوالایی تحقیقاتی بشه. 

یعنی چی زشته؟ 

پول پسره رو دیده چشماش رو بسته؟؟!! 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خونه ماشین که داره گالری م دارهعملا از اجاره و پول رهن و اینا خبری نیستاختلاف سنی شونم خوبهتحصیلات ب ...

بله درسته این مورد اخرازهمه مهمه باید تحقیق کنیم

مامانم میگ از کجا بفهمیم مغازه کارگاه مال خودشه

خاله من مامانم میگ جوونی هاش ازدواج کردنی گفته بودن پسره تریلی داره و راننده سنگینه بعد فهمیده بودن تریلی اجاره ای هست😑😂🤦‍♀️

Medical

بله درسته این مورد اخرازهمه مهمه باید تحقیق کنیممامانم میگ از کجا بفهمیم مغازه کارگاه مال خودشهخاله ...

بزین تحقیق کنین 

از زیر زبون خودش بکشین بیرون

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

خب ببین درآمدش خوبهشما تمرکز رو بذارید روی شناختن شخصیت و اخلاقیاتشخیلی رفت و آمد کنید

اره دقیقا

چون سنتی اومدن اصلا ما نمیشناسیمشون خاهرمم ک ماشالا زود پسندیده

Medical

منظورم این نیست که پاشه بره قرار درجا بپرسه چقدر در میاری

قشنگ تو پهلو یه سوال دیگه جاش بده 

مثلا اول َبگه شما مدنظرتون خانم شاغل هستن یا خانه دار ؟حالا جوابو که داد بگه اره خب ولی اونم بستگی به درامد اقا داره بعد بپرسه شما چقدر درمیاررین

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر