2777
2789
عنوان

دختر خاله حسودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 78 پست
من دانشگاه فرهنگیان قبول شدم حقوق دارم حسادت میکنه خودش شاگرد مغازه

عزیزم من خودم برادرم دانشجو فرهنگیانه اما دیگه حقوق انقد نداره که تو فک میکنی به خاطرش داره حسادت میکنه

بعدشم فرهنگیان سخت نیس که آوردنش 

دادش من 150 انسانی شد

رفت 

خوشگلم منم دخترخالم خیلی حسوده سعی می‌کنه هرچیزی رو چشم این و اون کنه فک می کنه خیلی شاخه و فلان

بهترین رفتار اینه که اصلا توجه نکنی تو که می دونی از روی حسودی این کارا رو می‌کنه پس خوشحال باش که انقدر موفق و ماهی که بقیه بهت حسودی میکنن برای خودت و آن یکاد بخون چشم نخوری و اصلا اهمیت نده به حرف بقیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تو از کجا متوجه این شدی به خاطر فرهنگیان قبول شدن تو داره این رفتار رو میکنه بابا چرا اینجورین شم ...

قبلا فقط دانشجو پزشکیا رو هوا بودن الان نزول پیدا کرده به فرهنگیان

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

مثلاً تیکه میندازه میگه تو چرا اینستا نداری؟ عقب میمونی بروز نیستی فلان و اینها من اصلا اهل سوشال مد ...

اینکه تیکه نیست . برا بعضیا تعجب اوره دیگه . بش‌بگو تو ک داری کجای دنیا رو گرفتی؟ بعدشم دوپامین مفتی اینقد میگیری ک بیمار‌میشی

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 
نه کلا من یه چی میخرم مثلا لباس و اینها میگه وای چقدر خز چقدر زشت جالب اینجاست خودش دمپایی همون کراک ...

دمپایی کراکس پوشیدن دهاتیه😀عزیزم من خودم نمیپوشم ولی خداییش نمیگم دهاتیه

این نشون میده هردو هنوز طفلین بزرگ نشدین

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

دوستانی که میگفتید نه فرهنگیان اصلا خودشیفته و عقده ای نیستن 

بفرمایید اثبات 

عزیزم دخترخالت داره برای خودش زندگی میکنه شما به زور خودتو به اون ربط میدی 

You say you wanted more, what are you waiting for?   I'm not running from you ... Come ! break me down, burry me burry me , Im not finished with you

عزیزم من خودم برادرم دانشجو فرهنگیانه اما دیگه حقوق انقد نداره که تو فک میکنی به خاطرش داره حسادت می ...

۱۵۰ رتبه برتر عزیزم 

حقوق هم در حدی هست که نرم دو شیفت مغازه شاگرد مغازه باشم حقوق دارم بیمه دارم دیگه چی می‌خوام جایگاه اجتماعی هم که خداروشکر دارم در ضمن رتبه منم ۱۰۰۰ بود قبول شدم 😌🤌🏻🤌🏻🤌🏻

ناراحت نشیا ولی فرهنگیان حسادت نداره اونم توی این وضعیت گرونی. اگه واقعااا حسادت میکنه بهت خب من دلم ...

خودش شاگرد مغازه هست خب ..... مشخصه اسی وضعیتش بهتره 😐😐😐

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊