پارتنرم بهم گفت سلام عزیزم حالت چطوره
ببین من همیشه بهت گفتم گفتم من همون علاقه ای که به تو پیدا کردم اون علاقه رو همیشه نسبت بهت دارم هیچوقت از علاقم نسبت بهت کم نمیشه هیجویت از عشقم نسبت به تو کم نمیشه همیشه از لحاظ قلبی از لحاظ ذهنی از لحاظ روحی برای من همونی که هستی
بعد گفت نکته دوم اینه که ما توی خیلی از مسائل شاید به لحاظ تفاوت سنیمون یا تفاوت های دیگه خیلی از افکار و سلایقمون باهم متفاوته از این حیث که تو دچار یک هیجان آنی میشی وهمینطور بدون اینکه روی حرفی تمرکز کنی کمکاشت کنی خلاصه همینطور مسرانه یعنی تهمت به ادم وارد میکنی که همون قضیه خانم دانشگاه خودت نگاه کن تو اون روزا چقدر منو بر باد پیام گرفتی که اره برای من ثابت شده اره تو فلان شدی اره این خانم اینجوریه پس تو میخواستی باهاش ازدواج کنی اصلا یه حرفایی میزنی که برای من این حرفا واقعا چندش آوره من یعنی انقدر ادم ذلیل و ضعیفیم که بیام تو دانشگاه به یه ادم دریپیتی مزخرف اینجوری بیام پیشنهاد بدم پیام بدم ولی تو منو گرفتی به باد ناسزا که بله برای من ثابت شده اصلا ولی برای من مهم نبوده و نیست که کسی چی میخواد بگه چی میخواد نگه بذار اصلا همه همین حرفو بزنن اصلا برای من مفهومی نداره هی میگفتی بهم از نظر من قضیه تمومه تو خیال کردی برای من اهمیت داره اخه این موضوع گفتنش که کی چی گفته من فکرمو مگه درگیر چیزای مزخرف میکنم مثلا خب قطعا نمیکنم بلاشک نمیکنم
یا مثلا شما دیروز به من برمیگردی میگی که من باید آبرو تورو توی دانشگاه ببرم گرچه آبروت رفته اخه این حرف ادم به ادم بزنه تو انتظار داری ایدت حرفت الفاظت این باشه بعد من بااین رابطه ارامش بگیرم
من بهت گفتم که در رابطه دنبال ارامش میگردم میخوام اروم باشم اگه قرار باشه تو منو هی رگبارم کنی هی هرروز یه مطلب بهم ببندی هی من از خودم دفاع کنم این نشد زندگی و نشد رابطه و نشد ارتباط یعنی من همه حرفات یه طرف تو دوسه بار گفتی بهم هرزه ای ادم فلانی هستی ایناام یه طرف
دیروز به من میگی من باید آبروتو توی دانشگاه ببرم نگاه کن همیشه میگه کسی میخوای بشناسی توی عصبانیت بشناسش دقیقا حرفی که تو عصبانیت میزنه اون حرف دلشه بعد میگی تو که آبروت رفته تو دانشگاه آبرو من چش بوده رفته من مگه چیکار کردم آبروم بره چیکار کردم که آبروم رفته باشه این حرفات ادم از زندگی ناامید میکنه دلسرد میکنه بنابراین هر چند من دوست دارم هر چند که عاشقتم هرچند هیچوقت علاقم بهت کم نمیشه اما این حرفا منو به ادامه این رابطه ناامید و دلسرد میکنه چون من میگم دلبستم به کسی که این فرد امروز حالش خوبه حرف قشنگی میزنه فردا میخواد آبرو منو ببره تو دانشگاه تهدید میکنه منو به آبروریزی
از حرفاش چه برداشتی میکنید؟چرا انقد میگه علاقم کم نمیشه؟