2777
2789

پارتنرم بهم گفت سلام عزیزم حالت چطوره

ببین من همیشه بهت گفتم گفتم من همون علاقه ای که به تو پیدا کردم اون علاقه رو همیشه نسبت بهت دارم هیچوقت از علاقم نسبت بهت کم نمیشه هیجویت از عشقم نسبت به تو کم نمیشه همیشه از لحاظ قلبی از لحاظ ذهنی از لحاظ روحی برای من همونی که هستی

بعد گفت نکته دوم اینه که ما توی خیلی از مسائل شاید به لحاظ تفاوت سنیمون یا تفاوت های دیگه خیلی از افکار و سلایقمون باهم متفاوته از این حیث که تو دچار یک هیجان آنی میشی وهمینطور بدون اینکه روی حرفی تمرکز کنی کمکاشت کنی خلاصه همینطور مسرانه یعنی تهمت به ادم وارد میکنی که همون قضیه خانم دانشگاه خودت نگاه کن تو اون روزا چقدر منو بر باد پیام گرفتی که اره برای من ثابت شده اره تو فلان شدی اره این خانم اینجوریه پس تو میخواستی باهاش ازدواج کنی اصلا یه حرفایی میزنی که برای من این حرفا واقعا چندش آوره من یعنی انقدر ادم ذلیل و ضعیفیم که بیام تو دانشگاه به یه ادم دریپیتی مزخرف اینجوری بیام پیشنهاد بدم پیام بدم ولی تو منو گرفتی به باد ناسزا که بله برای من ثابت شده اصلا ولی برای من مهم نبوده و نیست که کسی چی میخواد بگه چی میخواد نگه بذار اصلا همه همین حرفو بزنن اصلا برای من مفهومی نداره هی میگفتی بهم از نظر من قضیه تمومه تو خیال کردی برای من اهمیت داره اخه این موضوع گفتنش که کی چی گفته من فکرمو مگه درگیر چیزای مزخرف میکنم مثلا خب قطعا نمیکنم بلاشک نمیکنم

یا مثلا شما دیروز به من برمیگردی میگی که من باید آبرو تورو توی دانشگاه ببرم گرچه آبروت رفته اخه این حرف ادم به ادم بزنه تو انتظار داری ایدت حرفت الفاظت این باشه بعد من بااین رابطه ارامش بگیرم

من بهت گفتم که در رابطه دنبال ارامش میگردم میخوام اروم باشم اگه قرار باشه تو منو هی رگبارم کنی هی هرروز یه مطلب بهم ببندی هی من از خودم دفاع کنم این نشد زندگی و نشد رابطه و نشد ارتباط یعنی من همه حرفات یه طرف تو دوسه بار گفتی بهم هرزه ای ادم فلانی هستی ایناام یه طرف

دیروز به من میگی من باید آبروتو توی دانشگاه ببرم نگاه کن همیشه میگه کسی میخوای بشناسی توی عصبانیت بشناسش دقیقا حرفی که تو عصبانیت میزنه اون حرف دلشه بعد میگی تو که آبروت رفته تو دانشگاه آبرو من چش بوده رفته من مگه چیکار کردم آبروم بره چیکار کردم که آبروم رفته باشه این حرفات ادم از زندگی ناامید میکنه دلسرد میکنه بنابراین هر چند من دوست دارم هر چند که عاشقتم هرچند هیچوقت علاقم بهت کم نمیشه اما این حرفا منو به ادامه این رابطه ناامید و دلسرد میکنه چون من میگم دلبستم به کسی که این فرد امروز حالش خوبه حرف قشنگی میزنه فردا میخواد آبرو منو ببره تو دانشگاه تهدید میکنه منو به آبروریزی

از حرفاش چه برداشتی میکنید؟چرا انقد میگه علاقم کم نمیشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالشه همونی که ۴۰ سالشه؟

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

اخه استادمهیک ساله باهمیمنمیدونم بااینکه میگه علاقم هیچوقت تموم نمیشه چیو میخواد ثابت کنه

اعتماد به نفست رو ببر بالا. چون اعتماد به نفست کمه مدام بهش شک داری و تهمت میزنی. مردا هرچقدر هم عاشقت باشن اینطوری زده میشن و علاقشون کم میشه

اگه واقعا این حرفارو بهش زدی(آبروتو میبرم و تو فلانی و هرزه ای و...) پس واقعا رابطه‌تون باید تموم بشه. بدجور رو اعصابشی، منتها مودب و آرومه که واکنش خیلی بدتری نشون نداده و تلاش کرده دلایلش برای اتمام رابطه رو مو به مو توضیح بده تا فردا نگی چیشد یهو پیچید رفت. 

ناموسا نمودیش، ولش کن 🙄

ناموسا همه چی تموم شد؟😐