2777
2789

من سه روزپیش پریودم تموم شدوخیلی شدیدبودهم خودش هم دردش تابه حال اینجورپریودی نشده بودم قبلش رابطه بدون محافظت داشتم چندبارحتی روزتخمک گذاریم والان ک سه روزگذشته علایم بارداری دارم تکررادراروزیردلم وکمرم دردمیکنه ویه ذره شکم دراوردم انگاراحساس سیری هم دارم وحالم بهم میخوره زیردلمم سنگینه بی بی چک زدم ولی منفی بودب نظرتون برم ازمایش بدم؟؟؟ 

باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛

معمولا تخمک گزاری از یکی دوروز بعد اتمام پریودی شروع میشه ، شما قبل پریودی اقدام کردی و بعدشم عادت شدی . تازه بی بی چکتم منفی بوده احتمال خیلی زیاد بارداری اتفاق نیفتاده . علائمی که میگی هم ربطی به بارداری نداره که قطعی بشه نظر داد . بزرگ شدن شکم که اینقدر سریع اتفاق نمیفته عزیزم احتمالا نفخ کردی ولی اگه پریودیت تازه تموم شده بهترین موقع برای اقدامه ناامید نشو 

معمولا تخمک گزاری از یکی دوروز بعد اتمام پریودی شروع میشه ، شما قبل پریودی اقدام کردی و بعدشم عادت ش ...

اخه دردزیردلم وکمرم عین پریوده وسنگینه چهارروزه اینجوریم 

باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه دردزیردلم وکمرم عین پریوده وسنگینه چهارروزه اینجوریم

طبیعیه بعد پریودی زیاد پیش‌ میاد 

بازم ادم نمیتونه قطعی نظر بده 

ولی نگران نباش بدنت در حال آماده شدنه 

از بعد پریودی به اقدام ادامه بده انشالله میشه 

طبیعیه بعد پریودی زیاد پیش‌ میاد بازم ادم نمیتونه قطعی نظر بده ولی نگران نباش بدنت در حال آماده شدنه ...

پنج سال باقرص ال دی پیشگیری کردم والان حدودیه ماهه نمیخورم واقدام دارم ولی هنوزخبری نیست میترسم نشم

پنج سال باقرص ال دی پیشگیری کردم والان حدودیه ماهه نمیخورم واقدام دارم ولی هنوزخبری نیست میترسم نشم

عزیزممم 

به طور طبیعی هم ممکنه تا دوسال طول بکشه کسی باردار بشه یه ماه که خیلی عادیه تازه بعد این همه قرص‌ال دی خوردن. باید اجازه بدی بدنت کم کم آمادگی پیدا کنه اصلا نگران نباش. چیزای مقوی زیاد بخور از بعد پریودی هم مرتب اقدام داشته باش انشالله میشه من خودم بعد دوسال باردار شدم