2777
2789

[QUOTE=397321841]اصن ترید وفارکس چیه خیلی بحثش داغه ولی من چیزی بلد نیستم کسی مثل ماهم میتونه وارد این چیزا بشه 

فارکس یه بازار مالی هست که همه بانک های جهانی و شرکت ها جفت ارزها رو با هم معامله میکنن.

و میتونید ازش دراتمد دلاری داشته باشین

ولی راه یادگیری و به سود رسیدنش هفت خوان رستمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس تجربه معامله گری ندارین ببین به نظر من ربات تو فارکس جواب نمیده وگرنه هوش مصنوعی با پبدا کردن الگ ...

خب خودم بک تست میگیرم . ولی اگه استراتژی دارین بگین ، امتحان میکنم نهایت نمیشه . 

بعد ببین اخه اینکه روزی چندساعت بشینم زل بزنم به سیستم بدون اینکه ذهنمو مشغول کنم . برام خسته کننده میشه . بعد باعث مشکلات روان میشه . اینه که ترجیح میدم ربات ترید کنه برام 

خب خودم بک تست میگیرم . ولی اگه استراتژی دارین بگین ، امتحان میکنم نهایت نمیشه . بعد ببین اخه اینکه ...

رشته تحصیلیت چیه؟ 

چند ساعت زل زدن به چجارت مال ادم های ناشیه

تریدر حرفه ای روزی یک ساعت معامله میکنه زمانی که پول وارد بازار میشه

من روش خودمو میگم

توی سشن نیویورک وارد میشم جهت بازار تشخیص میدم و در تایم فریم پایین وارد معامله میشم اگر روند و درست تشخیص دادم حجم اضافه میکنم

رشته تحصیلیت چیه؟ چند ساعت زل زدن به چجارت مال ادم های ناشیهتریدر حرفه ای روزی یک ساعت معامله میکنه ...

خب دقیقا جهت بازارو چطور تشخیص میدی ؟ کدوم جفت ارز ؟ بعد چه اتفاقی بیوفته ، تو کدوم نقطه یا کی  وارد میشی ؟ 

دقیقا کجا حجم اضافی میکنی سر اصلاح های بعدی؟

خب دقیقا جهت بازارو چطور تشخیص میدی ؟ کدوم جفت ارز ؟ بعد چه اتفاقی بیوفته ، تو کدوم نقطه یا کی وارد ...

من 8 سال دارم تو فارکس معامله میکنم و طلا هم کار میکنم ببین پشت هر سوالت سالها کار باید بشه.

تو یه روز چارت چند بار روند عوض میکنه 

توی طلا روند ها بر اساس تایم فریم 15 دقیه مشخص میشه ولی تو بقیه روندها چها ساعته مشخص میشه

نقطه ورود در جهت روند بعد از اصلاح و گرفتن تاییده هست

XAUUSD

EURUSd

USDJPY

من 8 سال دارم تو فارکس معامله میکنم و طلا هم کار میکنم ببین پشت هر سوالت سالها کار باید بشه.تو یه رو ...

داداش طلا کلا بازار پر تلاطم و غیر روندداریه معمولا . حالا جز این چند وقت اخیر . خیلی موقعها بازار گول زنندس . یعنی فک میکنه خب مقاومت شکست داره میریزه سل میگیری ، بعد میبینی دل غافل فقط نقدینگی میخواستن جمع کنن 🙂 

برا همین رو طلا ریسک نمیکنم . 

استراتژی دقیقتر میخوام . خب دقیقا میخوای پزیشن بگیری دقیقا به چیزایی توجه میکنی ؟ حجم معاملات . شکل کندلا . نسبت شادو ها به بادی . اندیکاتور خاصی . از کجا وارد میشی . کجا حد سود و ضرر میزاری