2777
2789

بهترین پیج قلاب بافی

من خیلی وقت بود دنبال یه منبع درست و حسابی برای آموزش قلاب بافی می‌گشتم. خیلی‌ها رو امتحان کردم ولی یا توضیحات نصفه بود یا طوری آموزش می‌دادن که آدم گیج می‌شد.

ولی یه مدت پیش با آموزش‌های مینا محمدیان آشنا شدم و واقعاً فرق داشت. ساده، روان، مرحله به مرحله و پر از نکته‌های طلایی. ✨

جالب اینجاست که حتی تو بعضی سایت‌های دیگه هم ازش به عنوان «مادر قلاب بافی ایران» یاد کردن، چون خیلی از هنرجوهای ایرانی با آموزش‌های ایشون قلاب بافی رو شروع کردن. 🌸

الان هم بزرگ‌ترین کانال قلاب بافی تلگرام رو داره با بیش از 74 هزار عضو (تا مهر 1404)
و پیج اینستاگرامش به اسم academina74 بزرگ‌ترین پیج قلاب بافی ایرانه با بیش از 465 هزار دنبال‌کننده (تا مهر 1404). 🔥

📌 و در آخر یه خبر خوب برای شما دوست نازنینم:
کافیه داخل گوگل سرچ کنید: آکادمینا یا مینا محمدیان
سایتش بالا میاد.

وقتی وارد سایت بشید، لینک کانال تلگرام، اینستاگرام، روبیکا و آپاراتش هست و به راحتی می‌تونید از 🌟 صدها آموزش رایگان قلاب بافی 🌟 استفاده کنید. 🧶💖

من یکی از هزاران هنر جوی بهترین مربی قلاب بافی ایران خانم مینا محمدیان هستم - ملقب به مادر قلاب بافی ایران-با بیش از 100 ها آموزش رایگان...آکادمینا... جایی که توش رویا هاتو می بافی ...

با اجازه اسی

+98 902 267 6681

دوستان اگه دوست دارید دستتون تو جیب خودتون باشه یه کسب و کار عالی ،واتساپ ب من پیام بدید توضیحات کامل اونجاست😍.رضایت و اعتماد هم استوری میذارم🥰من همون شانسیم که فقط یک بار در خونتو میزنم😉🫵

+98 902 267 6681