والله منم نمی تونم برسم دوتا بچه دبستانی شلوغ دارم. واقعا نمی رسم. کلا چند تا کار رو باهم نمی تونم انجام بدم. یا خونه زندگیم کثیف میشه بچه ها درسشون خوب میشه و یا بالعکس خونه زندگیم برق میزنه و بچه ها افت درسی میکنند. واقعا خسته شدم از دست مخصوصا پسرم. کلاس پنجمی هست ولی اهل درس خوندن نیست به زور من درس میخونه اگه بالاسرش نباشم درس نمیخونه بیشر وقتم صرف پسرم و درسهاش میشه. درسهای اونم خوب من فراموش کردم میشینم یه دوری میزنم ببینم چه خبر هست تا بتونم کمک کنم.
ساعت چند میخوابن؟ خودتون هم موقع خواب بچه ها میخوابین؟
تابستون ساعت نه می خوابن ولی پاییز و زمستون ساعت هشت می خوابن ،لامپها رو خاموش میکنم تلویزیون گوشی خاموش وقتی بچه ها خوابشون گرفت بلند میشم تا ساعت دوازده زندگی میکنم
تابستون ساعت نه می خوابن ولی پاییز و زمستون ساعت هشت می خوابن ،لامپها رو خاموش میکنم تلویزیون گوشی خ ...
افرین. زود میخوابن. همسر من قوانین خونه رو بهم میزنه تا ساعت دوازده یک سب جلو تی وی مشینه و صداش رو بلند میکنه. با اینکه من بچه ها رو ساعت ده میبرم جاشون ولی نمیخوابند چون احساس میکنند در بیرون از اتاق زندگی جریان داره و من انگار اینا رو زندانی کردم. به همسرم میگم بیا یک ربع ما هم الکی بخوابیم بعد اینا هر کاری خواستی بکن ولی گوش نمیده
افرین. زود میخوابن. همسر من قوانین خونه رو بهم میزنه تا ساعت دوازده یک سب جلو تی وی مشینه و صداش رو ...
باید با شما هماهنگ باشه بچه ها هم کنجکاو هستن نمیشه یکی فیلم نگاه کنه چیزی بخوره و چراغ روشن باشه اونا بخوابن برین تو اتاق در رو ببندین با بچه ها بخوابین تا اونا هم خوابشون بگیره شوهرت هم یکم همکاری کنه تو تاریکی تلویزیون ببینه با صدای کم