2777
2789

من دقیقا زیر سینم بود پریروز دیدم از دیروز قهوه ای کمرنگ شد دیشب متوجه شدم یه گردی هم رو دستم داره در میاد توجه نکردم امروز یه مقدار پررنگ شد دورش مشخصه داخلش هنوز خیلی معلوم نیس امشبم دیدم یکی کناره اون داره ظاهر میشه البته رو دستم خیلی کمرنگه ولی رو شکمم مشخص تره من فوبیا دارم کلا. الان نگرانم بچه ها تجربه ای دارین؟ اینم بگم نه خارش داره نه سوزش هیچی

تا وقتی کفش های کسی رو نپوشیدین قضاوتش نکنید 🌍زمین🌏 بد گِرده‼️

احتمالا سودات بالاست

لک های قهوه ای و خال هایی که یهویی رو بدن میاد بخاطر اخلاط زیادی بدن هستن پاکسازی و حجامت درستشون میکنه

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی دونیم والا

کبدت چرب نیست

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

من از بچگی دراوردم

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

لک ها زبان بدنن

مشکلات کبدی

با مصرف آب نان برنج و روغن سالم نصف راهو میرین

آب مصرفی همیشه جوشیده خنک در دمای محیط

نان سبوسدار محلی(آرد دولتی و کارخانه ای نباشد)

روغن زیتون اصل، کنجد،آفتابگردان اصل،روغن زرد کرمانشاهی، روغن دنبه یا شحم

چطوریه. نه من دو سه روزه دارم میبینم تو عنوانم توضیح دادم چه شکلی ام

گرده و کمرتگ

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.