من دقیقا زیر سینم بود پریروز دیدم از دیروز قهوه ای کمرنگ شد دیشب متوجه شدم یه گردی هم رو دستم داره در میاد توجه نکردم امروز یه مقدار پررنگ شد دورش مشخصه داخلش هنوز خیلی معلوم نیس امشبم دیدم یکی کناره اون داره ظاهر میشه البته رو دستم خیلی کمرنگه ولی رو شکمم مشخص تره من فوبیا دارم کلا. الان نگرانم بچه ها تجربه ای دارین؟ اینم بگم نه خارش داره نه سوزش هیچی
تا وقتی کفش های کسی رو نپوشیدین قضاوتش نکنید 🌍زمین🌏 بد گِرده‼️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین
یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
چطوریه. نه من دو سه روزه دارم میبینم تو عنوانم توضیح دادم چه شکلی ام
گرده و کمرتگ
یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.