2777
2789

چطوری به خاطر امام زمان اشتیاق پیدا کنم به سمت کارا؟ 

مثلا اگه بهم بگن برای اینکه پیج اینستات رو نبندن حجاب رو رعایت کن این کار رو میکنم 

ولی وقتی میدونم باید همین کارو به خاطر خشنودی امام زمان انجام بدم دست و دلم میلرزه ... حتی یکی از انگیزه هام از رعایت تق و لق حجاب اینه که مامانم ناراحت نشه ولی اصلا تو ذهنم نمیاد به خاطر امام زمان انجامش بدم 

یا هر کار دیگه.... 

اصلا چطوری شیفته امام زمان شم ؟

یه چیزی بگید من واقعا میدونم حضورشون رو کم دارم ولی رغبت واقعی ندارم بهشون 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

بگم چطوری میخاهی کمکت کنم ؟

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
بگم چطوری میخاهی کمکت کنم ؟

آره خواهش میکنم بگین اگه تاپیک ترکید درخواست دوستی میدم قبول کنید لطفا ممنونم

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیشنهادمیکنم حتماسخنرانی های استادشجاعی روگوش بده خیلی خوبن درباره همین موارده

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

هرروز باهاش صحبت کن گزارش کار بده مثل اینکه دقیقا روبه روی ایشونی

باورت میشه یه دفتر گزاشتم که هر شب باهاشون حرف بزنم دو سه تا نامه هم نوشتم ولی اصلا انگار در برابر حضورشون دل مرده ام .... اصلا سمت دفتره نمیرم 

برو تو سایت مهندس طلبه، دوره زندگی امام زمانی رو شرکت کن. رایگانه. خودم وقت نکردم گوش بدم

باشه حتما مرسی

اول اینک سعی کن مثلا خودتو من ک البته نمیدونم چطوریا هس حجابت از خودم مثال میزنم 

من خودم اوایل خیلی سختم بود با حجاب شم بخاطر همون بیخیال شدم  اوایلی ک نماز میخوندم سعی کردم ولی نمیشد ولی وقتی طولانی مدت نماز خوندم خود نماز کمکم کرد 

میخام بهت بگم زیاد ب خودت سخت نگیر یواش یواش درست میشی بدنت جذب میکنه خوبی هارو بدی هارو ول میکنه  

میخاهی ب آقا نزدیک شی  براش هرروز صلوات بفرس مثلا ۱۱۰ تا ب تعداد ابجد امام علی خوشحال میشه 

یا ار طرفش ب مادرش سلام بده هرروز و برای مادرش دعای توسل بخون مثلا ميگما یا ی سوره کوچیک مثلا ۱۴ توحید یا ۳۱۳ تا ب تعداد ابجد مادر خودش  بفرسی 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

منم واقعابه این تاپیک نیازداشتم رزق امشبم بود

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

پیشنهادمیکنم حتماسخنرانی های استادشجاعی روگوش بده خیلی خوبن درباره همین موارده

اتفاقا دوره کاملشون رو دارم ولی گوش نمیکنم باشه حتما