2777
2789
عنوان

چقد همه چی بی ارزش شد یهو

152 بازدید | 8 پست

چقد پول بی ارزش شد باورم نمیشه .پول بی ارزش بشه ینی داری پولتو می‌ریزی دور کار کن پولتو بریز دور.صد تومن دویست تومن پول خورده یک میلیون هم اندازه صد تومن ارزش داره.حقوق یه کارگر و کارمند هم بیست تومن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان چکار کنیم ک بدبخت شدیم...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

بعد من می‌خوام خورد خورد پس انداز کنم 😑😑😑😑

بیش از سه ماهه داریم پس انداز میکنیم یه مقدار جمع کرده بودیم برای کاری ولی با این گرونی یک هزارم اون کار باهاش انجام نمیشت

بیش از سه ماهه داریم پس انداز میکنیم یه مقدار جمع کرده بودیم برای کاری ولی با این گرونی یک هزارم اون ...

پول بذارم بانک برای خریدها و کنکور بچه ها نمی‌دونم چی درست چی غلط اصلا هیچکی نمیدونه خدا باعث و با نی شو لعنت کنه 

ازین ب بعد میشه کار کن و خرج شکمتو دربیار

فقط خرج شکم.غروب تاحالا دارم نت میچرخم برای بچه ها لباس بخرم انتخاب کردم بعدش پشیمون شدم گفتم براشون یکم آجیل بخرم.واقعا هردو لازمه ولی باید یکیو انتخاب کرد