2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخرش ک چی سخت یا اسون باید بیاری.

اولاش سخته ولی بعداز۳ماهگیش برات میخنده همه خستگیای ادم فراموش میشه وقتی یجا میخابونیش میبینی یه موجود کوچولو چند دقیقه س زل زده بهت داره نگات میکنه اونجا میخای براش جون بدی 😍😍

عزیزم من ۱۹ سالمه خواهرم ی جفت بچه دوقلو داره بخاطر یه موضوعی مجبور بود بره خارج از کشور ی مدتی اعتماد نداشت به پرستار از من خواست بچه هاشو نگه دارم من موندم و دوتا نوزاد یه سالو نیم نگهشون داشتم اما دیگه خب نمیشد بدم مدرسه ی سال عقب افتادم اونقدرا هم سخت نیست  به توان خودت بستگی داره

جواب ابلهان خاموشیست

نه دیگه اونجوریام نیستش که درسته نوزاد عروسک نیستش که رسیدن میخواد خودشم همه نوزادا یکی نمیشن که ! مثلا من خودم دخترم از ی روزگیش شبا نمیخوابید میزاشتیش زمین گریه میگردش ولی اللن هفت ماهشه بهش شیر خشک میدیم غذا میدیم میخوره ارومه خودشم شبا میخوابه بچه به مرور زمان درست میشه 😊😊😊😊😊 بذار یدونه نی نیت بشه خوبه سرگرم میشی توالان باید مامان بزرگ میبودی 😆😆😆😆

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا