2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی، بقول دکتر انوشه: وقتی قراره با کسی ازدواج کنین به فکر بهتر شدنش نباشید این تحفه ای که الان میبینید، بیست سی درصد بدتر میشه. اگر با وجود این درصد بدتر شدن بازم دوست داشتید باهاش ادامه بدید پس ازدواج کنین

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بددلیش مطمئن نبودم ولی امید داشتم

حالا برا من از اون ور بوم افتاده خیلی اعتماد داره میگه تو هیچوقت خیانت نمیکنی همیشه هستی حتی اگه من هر کاری بکنم اینم بده دوس دارم حساس شه یکم

اگه من میتونستم فقط ولخرج بودنشو درست کنم کمترش کنم ..فک میکردم بیفته تو خرج و بچه درسا میشه ولی اوضاش وخیمه ... پنجاه تمن ببره خیابون ..فقط پول بنزینشو میزاره تهش...بشدت شکمو ...شکم پرست ...وهمچنان معتقدع دنیا دوروزه نباید کم بزاری برا شکمت

اره دقیقا چون سختیا هم بیشتر میشه بعدش

ولی خب یه سری چیزا به مرور زمان تغییر میکنه. مثلا خجالتی بودنش، فرم لباس پوشیدنش. منم تغییر کردم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

هیچی من به این حرف که بعداً درست میشه و...اعتقاد ندارم تو ازدواج باید خیلی خیلی زیر بین بود و به کوچیک ترین جزییات دقت کرد زندگی نباید به امید واهمی که بعداً درست میشه و بهتر میشه و اولشه و این توجیه ها شروع کرد 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️