2777
2789
عنوان

موقع طلاق شده جفتون گریه کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 157215 بازدید | 529 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ژن معیوب دارم به دخترم انتقال دادم مشکل قلبی داره البته حاد نیست، میترسم بازم باردار شم این یکی م ...

ای وای 🥲متاسفم....

مشاوره ژنتیک برید بنظرم کمک کنندس...شجره نامه رو درمیاره 

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰

الان تنها کاری که باید بکنی اینکه بری پیش مشاوره ژنتیک ۳۰۰ ۴۰۰ت فقط یه هزینه ی ویزیت میدی وتمام 

اگه بخوای ادامه بدی کامل ترین ازمایش ژنتیک هولگزومه که الان حدودا نفری ۳۰ ۴۰ تومنه 

آی وی اف یخوای بکنی بررسی هر ژن معیوب ۱۳۰ میلیونه هزینه کاشت تخم ۵۰ میلیونه 

هزینه ها به کنار از نظر روحی روانی ادم خسته میشه از استرس و...

اینا رو گفتم که درنظر بگیری و حتما مشاوره بری تا بهتر راهنماییت کنن و تصمیم درست بگیری 

ازدواج کرد ؟وضعیت مالیش خوب شد؟

آره بعداز من ازدواج کرد صاحب یه پسر شد ولی جدا شد مجدد ازدواج کرده دیگه خبر ندارم بچه دارشده یا نه اما میدونم چند سالیه دارن باهم خوب زندگی میکنن دورادکر بهم میگن 

اوضاع مالیشم خیلی خوب شد کارمند بانک شد خودم ثبت نامش کردم برای آزمون وقتی امتحان داد دیگه برای حوابش ما جدا شده بودیم بعدها فهمیدم قبول شده خدارو شکر که زندگیش روی روال افتاده امیدوارم زندگیش وفق مرادش باشه

شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "شهریور به امید خدا باردار میشم و یه فرزند تپلی و سفید و خوشگل خرداد۴۰۵توبقل مامانو باباشه.برام دعا کنید

درسته اون قسمت از قلبم خیلی وقته درش قفله و داره خاک میخوره ماهم باید توی دوستی جدا میشدیم ولی ازدوا ...

الهیییی🥲🥲 من بشدت احساسیم.. خیلی خوبه که واقعا تونستی کنار بیای ولی معلومه اون هنوز نتونسته. کاش خوشبخت بشه.. ببخش خیلی ریز شدم تو گذشتت. چون یجورایی شبیه بودیم.

انشاالله شما خودتون چیکار کردین شاغل هستین ازدواج کردین؟

بله عزیزم منم کارمندم

شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "شهریور به امید خدا باردار میشم و یه فرزند تپلی و سفید و خوشگل خرداد۴۰۵توبقل مامانو باباشه.برام دعا کنید