2777
2789
عنوان

موقع طلاق شده جفتون گریه کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 157224 بازدید | 529 پست
خب چرا میخواهید جدا بشید من گریه میکردم اما اون در ظاهر ناراحت نبود بعد من احساس سبکی کردم و اون تاز ...

چیکار کرده بود

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلوم بود جدا میشی از حرفات

نشد ک ندادم شناسنامم و الان نشستم دارم فیلممون نگاه میکنم و سیگار میکشم عکسامون دورم 

با یه اهنگ غمگین 

دورم قرص ریختم 

نمیدونم خودکشی کنم نکنم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

نشد ک ندادم شناسنامم و الان نشستم دارم فیلممون نگاه میکنم و سیگار میکشم عکسامون دورم با یه اهنگ غمگی ...

خودکشی چاره کار نیست من ۱۲ سال پیش انجام دادم فقط آبروم رفت و یه معده ناقص نصیبم شد بعد از این همه سال تا چیزی میشه اطرافیانم میترسن بازم خودمو بکشم

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

نشد ک ندادم شناسنامم و الان نشستم دارم فیلممون نگاه میکنم و سیگار میکشم عکسامون دورم با یه اهنگ غمگی ...

آخه به چه دلیل واسه اینکارباید دلیلت خیلی محکم باشه

الهم عجل لولیک الفرج الهی آمین

دیوونه شدی خود کشی ؟ برد پیتع مگه ؟

تو دلت بکو خدایا سپردم ب خودت همه هر جور که صلاحمه برام درست کن 

ذکر یا فتاح بگو 

یا حسبی 

توهم زدی اسکل کردی ملتو 🤣🤣

بر مادر پدر اونی لعنت ک اسکول کرده ملت و