2777
2789
عنوان

موقع طلاق شده جفتون گریه کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 157215 بازدید | 529 پست
خب چرا میخواهید جدا بشید من گریه میکردم اما اون در ظاهر ناراحت نبود بعد من احساس سبکی کردم و اون تاز ...

چیکار کرده بود

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلوم بود جدا میشی از حرفات

نشد ک ندادم شناسنامم و الان نشستم دارم فیلممون نگاه میکنم و سیگار میکشم عکسامون دورم 

با یه اهنگ غمگین 

دورم قرص ریختم 

نمیدونم خودکشی کنم نکنم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

نشد ک ندادم شناسنامم و الان نشستم دارم فیلممون نگاه میکنم و سیگار میکشم عکسامون دورم با یه اهنگ غمگی ...

خودکشی چاره کار نیست من ۱۲ سال پیش انجام دادم فقط آبروم رفت و یه معده ناقص نصیبم شد بعد از این همه سال تا چیزی میشه اطرافیانم میترسن بازم خودمو بکشم

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

نشد ک ندادم شناسنامم و الان نشستم دارم فیلممون نگاه میکنم و سیگار میکشم عکسامون دورم با یه اهنگ غمگی ...

آخه به چه دلیل واسه اینکارباید دلیلت خیلی محکم باشه

الهم عجل لولیک الفرج الهی آمین

دیوونه شدی خود کشی ؟ برد پیتع مگه ؟

تو دلت بکو خدایا سپردم ب خودت همه هر جور که صلاحمه برام درست کن 

ذکر یا فتاح بگو 

یا حسبی 

توهم زدی اسکل کردی ملتو 🤣🤣

بر مادر پدر اونی لعنت ک اسکول کرده ملت و