2777
2789
عنوان

به نظرتون داشتن همراه برای سزارین الزامی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 23 پست
به خدا آنقدر که نگران همراه هستم نگران زایمان نیستم ... خدا خودش کمکم کنه 😖😖😖

منم همینطور

خوشبختی یعنی داشتن یک همسفر مهربان در زندگی و تجربه مادرانه های ناب برای دو هدیه الهی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر ندارم.مادرم مشکل اعصاب داره و کلا نمیشه روش حساب کرد.مادرشوهرم هم شهرستان.نمیدونین ازکجا پرستا ...

فکر کنم باید زودتر با خود بیمارستان صحبت کنیم ..

کاش منم همراه دلسوز داشتم ...

خواهر ندارم.مادرم مشکل اعصاب داره و کلا نمیشه روش حساب کرد.مادرشوهرم هم شهرستان.نمیدونین ازکجا پرستا ...

دوست صمیمی، جاری ، خواهرشوهر، همسایه... نمیشه اتاق خصوصی بگیری همسرت باهات بیاد؟؟ من موقع عمل دخترعمه ام تو بیمارستان همراهش بودم. دختر دایی نداری؟؟ به خدا جدی میپرسم. از یکی از فامیل ها که صمیمیتر هستین خواهش کن

دوست صمیمی، جاری ، خواهرشوهر، همسایه... نمیشه اتاق خصوصی بگیری همسرت باهات بیاد؟؟ من موقع عمل دخترعم ...

همه شهرستان هستن.خواهر شوهرم بنده خدا بچه کوچیک داره.

خوشبختی یعنی داشتن یک همسفر مهربان در زندگی و تجربه مادرانه های ناب برای دو هدیه الهی

به همه فکر کردم‌.فقط یک دوست دارم ک ساکن هشتگرده .اونم بخاطر راه دورش روم‌نمیشه ازش درخواست کنم.شب ها هی مرور میکنم بلکه یکی از آشنا پیدا کنم.باید پرستار بگیرم ب گمانم.بچه ها نمیدونین هزینه اش حدودا چقدر میشه؟!