2777
2789

۲۵ سالمه نمیزاره

البته زیاد هم پر مو نیستم حوصله هرروز بند هم ندارم

ولی چون عروسی برادرم هس میخوام آرایشگاه برم

اگه آرایشگاه ببینه موهای صورتم رو کپ میکنه

آرایش هم بد میشه

موندم کی بند بندازم که مادرم نفهمه

حتی مادرم نمیدونه قراره برم آرایشگاه برا یه آرایش دخترونه ساده

کوچکتر از من ها میرن مو رنگ میکنن همه کار میکنن

یعد من...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مامانتو بذار داخل عمل انجام شده برو بزن بعدش دیگه کاری از دست مامانت برنمیاد بیخیال میشه

من قبل از راهنمایی سیبیلامو برداشتم یه لیوان آب قند دادم به مامانم انقد حرص خورد

قبل از دانشگاه هم یه روز خونه نبود مامانم اپی لیدیشو برداشتم کل صورتمو اصلاح کردم انقد درد داشت شبیه لبو شده بودم

اشک شو،اما نه تو غم.

وای اره اپی لیدی درد دارهه

ببین داشتم جون میدادم ولی تحمل کردم بعد من پوستم سفیده موهام مشکی ضخیم نیست ولی زیادهههه تموم نمیشد هی میزدم می دیدم یه لایه دیگه پشم هست😭🤣

اشک شو،اما نه تو غم.

حالا من دخترم صورتش مو داره ..دبیرستانیه ‌...دوست داشتم ک این تابستون کدگذشت اصلاح کنه ..قبول نکرد خودش ..به نظرشما اشکال داره ..؟؟یا بزارم بزرگتر بشه ..صورتش پوستش روشنه ..موهاش تیره البته طرف گوشش مو داره گونش کمه .

پروردگار من ... مهربون خدای بی منت ...ویژژژژه هوای بچه هامو داشته باش ..خودت مراقبشون باش ..خدایا من به خیر تو امید دارم ...