از خوبیای شوهرم بگم در آمدش خوبه چشمش پاکه اما از بدیاش بخوام بگم یه ماه و خورده ای عقدم نیومد دنبالم بش بگم منو ببر بیرون میگه تو ماشین بگیر بیا بش میگم منو ببر دکتر میگه خانوادت ببرنت و اینکه املاک زیاد دارن ولی هیچی به اسمش نیست و بدون خانوادش جایی نمیره همش دوبار اومد خونمون اونم با خانوادش دیگه بعدش نیومد چون خانوادش کار داشتن خودش هم تنها نمیاد به شدت بچه ننه س
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چقدر زود به فکر طلاق افتادی معمولا کسایی ک بلافاصله به طلاق فکر و عمل میکنن به دلایلی حاد مثل خیانت با بیماری پتهان دست بزن و اعتیاد هست، شما معلومه تحمل و سعه صدر و تاب اوری به شدت پایینی داری،نه اینکه بچه ننه بودن پسرچیزی نباشه،چزا مهمه ولی تو ۱ماا و نیم آخه؟قبلش نفهمیدی؟
۱ماه و نیمه عقدی؟؟چقدر زود به فکر طلاق افتادی معمولا کسایی ک بلافاصله به طلاق فکر و عمل میکنن به دلا ...
خب الان باکره م و ازدواج نکردم میتونم طلاق بگیرم چون آخه مارسم داریم دختر بعد از عروسی دیگه طلاق نگیره میترسم از الان بچه ننه س و بهم توجه نمیکنه بعد از عروسی بدتر میشه