2777
2789
عنوان

خانم های خوش پوش و شیک بیاین عروسی داداشتون چی پوشیدین شماها

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 22 پست
معمولا این ی اصطلاحه بین افرادی که لباس مجلسی میفروشن لباسی که بیشتر واسه اطرافیان نزدیک عروس دوماده ...

آها ممنون عزیزم

دوبار رفتم شانزلیزه و کوچه برلن و مفتح مدلا رو دیدم. ولی میترسم برم پرو کنم😂 اگه بد بود روم نمیشه بگم نمیخوام. یعنی ازبس فروشنده ها داغونن و بعدش بی محلی میدن نمیتونم پرو کنم

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
آها ممنون عزیزمدوبار رفتم شانزلیزه و کوچه برلن و مفتح مدلا رو دیدم. ولی میترسم برم پرو کنم😂 اگه بد ...

نه حتما برو پرو کن زوری که نیست خوشت نیومد برو جای دیگه

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ایناست

خیییلی ممنون عزیزم. لطف کردی

اولین عروسی فامیل درجه یکه تو عمرم. هیچ تجربه ای ندارم.

پس ترجیحا لباس بلند باشه. حتما باید کارشده باشه؟ سن آدمو بالا نمیبره؟ یا ساده هم میتونم بگیرم؟

وای خواهر برات نگم فقط سه چهارتا لباس آنلاین خرید زدم لغو زدم از ترس اینکه تا بیاد اندازم نشه استرس ...

اوه چقدر جریان داشت😅چند گرفتی این لباستو؟

خیییلی ممنون عزیزم. لطف کردیاولین عروسی فامیل درجه یکه تو عمرم. هیچ تجربه ای ندارم.پس ترجیحا لباس بل ...

ببین کارشده ها بیشتر برای خانم های بالای ۳۵ سال بهتره 

اما خب اگه ساذه تر باشه دخترونه تر حساب میشه و جوان تر البته اینم دقت کن به طرح و مدل پارچه اسین ها

منم البته تاحالا تجربه عروسی درجه یک رو نداشتم 

تواز همانجا که بریده شده ی، سبز میشی. تا زمانی که به پختگی عقلی و ذهنی نرسیدی لطفاااا عاشق نشید و...

اوه چقدر جریان داشت😅چند گرفتی این لباستو؟

وای نگم برات اون لباس از اینستا شش خرده  خریدم که افتضاح در اومد انداختم اونجا بی استفاده خیلی بلنده و لختی بالا تنه اش شوهرم اجازه نمیده بپوشم یک لباس هم آنلاین خریدم شش تومان که سریع لغو زدم ترسیدم اونم مثل این بشه ولی این خریدم هشت تومان آخرش همه لباس ها از سیزده چهارده بود دیگه این هشت تومان شد منم یه عادت بد دارم یک بار که لباس می‌پوشم میندازمش اونور دیگه نمیپوشم لباس یک بار مصرف میشه برام این همه هم هزینه کردم و دادم برا یه شب از لباس اجاره هم متنفرم که اجاره کنم حس میکنم کثیف تمیز نیست

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
خیییلی ممنون عزیزم. لطف کردیاولین عروسی فامیل درجه یکه تو عمرم. هیچ تجربه ای ندارم.پس ترجیحا لباس بل ...

ساده یا کارشده فرقی نداره 

ولی کارشده ها واسه خانومای بالای ۳۵تا۴۰ سال بع بالا هست 

ساده واسه خانومایی که کم سن ترن و اینکه به مدل و طرح استین ها هم دقت داشته باش 

راستی منم تاحالا تو عروسی جز فامیلای درجه یک نبودم که ببینم چه حسی داره

تواز همانجا که بریده شده ی، سبز میشی. تا زمانی که به پختگی عقلی و ذهنی نرسیدی لطفاااا عاشق نشید و...

عزیزم میشه لطفا درباره داروسازی راهنماییم کنین؟

ببینید من یکبار یه رشته ای خوندم که اصلا ارزش خوندن نداشت و بیکارم، حالا میخوام تغییر رشته بدم. ازتون خواهش میکنم صادقانه راهنماییم کنین. داروسازی درآمدش تا چند سال آینده خراب نمیشه؟

اینکه تعداد داروخونه ها زیاده و تعداد فارغ التحصیلها هم زیاده و همه فارغ التحصیلها نمیتونن داروخونه بزن، از طرفی میگن بیشتر خود موسس داروخونه می مونه توی داروخونه به دلیل وضعیت بد اقتصادی و مسئول فنی نمیگیرن، با همه اینها ممکنه داروساز بیکار بمونه و یا درآمدی در حد کارمند داشته باشه؟

اگه کسی خودش بخواد طرح رو بره مناطق محروم، اونجا از طرف وزارت بهداشت بهش خونه یا پانسیون میدن؟ توی مناطق محروم درآمد بیشتره؟

کف درآمد داروساز چقدره؟ تا ۷ سال آینده اوضاعش داغون نمیشه؟

شرمنده خیلی سوال پرسیدم، یکبار اشتباه رفتم توی مسیر درس، میترسم بازم راه رو اشتباه برم

امیدوارم پیامم رو ببینید و راهنماییم کنین🩷🩵