2777
2789

یه شام ساده با پدر مادریم خوردیم شد دو و خوردی..ما چند سال پیش جشن گرفتیم کلی هزینمون شد الان چیکار میکنین؟میشه اصن طلا خرید؟جرات نمیکنم یه مهمونی ساده بگیرم🥲🥲🥲🥲

دیگه جای موندن نیسقیمتا ساعتی میره بالا

متاسفانه من از خیلیا که رفتن شنیدم خیلییی پشیمونن..دخترخاله ام بعد از نزدیک بیست سال زندگی تو انگلیس داره برمیگرده و هر کس رفته صورتشو با سیلی سرخ نگه میداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امسال خیلی گرونی شد

پارسال سرویس مدرسه بود ۹۰۰ امسال شده دو تومن 

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
متاسفانه من از خیلیا که رفتن شنیدم خیلییی پشیمونن..دخترخاله ام بعد از نزدیک بیست سال زندگی تو انگلیس ...

کل خانواده من و همسرم خارج از کشور زندگی میکنن

اونجا شرایط سخت هست اما اگر تلاش کنید نتیجه بخشه

خود ماهم درحال رفتن هستیم حداقل امنیت و شرایط اجتماعی بهتره

دست پر بر باید رفت 

کسانی که شرایط مالیشون متوسط و پایینه در ایران اونجا هم زندگی براشون سخته اما حداقل نتیجه بخشه

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

ای وای من😢

اره 

دوتا جوجه مدرسه ای دارم😬

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.