2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من دو تا بچه دارم سر هر دو همه چیز رو رعایت کردمباز داشتنبستری شدنبه تغذیه نیست به گروه خونی رب ...

دختر من o مثبت زردی خیلی کم بستری نشد پسرمم o مثبت یک هفته واسه زردی بستری بود واسه کبده و بیلی روبین خونه به گروه خونی ربطی نداره

عزیرم بیشتر بچه ها دارن

معمولا تو مادرایی که گرچه خونی مادر با بچه متفاوته خیلی بیشتر دیدم که میگم

تغذیه مداوم شیر مادر و مدفوع کردن درمان اصلی

اگه بالای ۱۵ باشه یک چند روز زیر دستگاه باشه خوب میشه همین

دو تا دخترام گرفتن حدودا تا دو هفته بعدش طول کشید زیاد نبود. متخصص می‌تونه با دستگاه عددش رو بگه

عزیزم ما معمولا یکی دو سه بار که آب پوست کدو سبز بنه به توصیه استاد ضیایی می‌دیم خیلی کمک می گنه تو روند بهبودی زردس

دختر من o مثبت زردی خیلی کم بستری نشد پسرمم o مثبت یک هفته واسه زردی بستری بود واسه کبده و بیلی روبی ...

نه نه

منظورم تفاوت گروه خونی با مادر

بچه های من هیچکدوم با من گروه خونی مشترکی ندارن هر دو بستری شدن

آي ام تعليقي🙃كاربر ٩٦ 

شیر بادام تا حدود زیادی میتونه موثر باشه و من خوردم و تاثیر داشت ولی بیشتر از همه به گروه خونی مادر و بچه بستگی داره من همون روز دوم به محض تشخیص زردی زیر نظر متخصص حجامت کردم همون لحظه اومد پایین و هیچ نیازی به دستگاه و دارو و اذیت شدن بچه نبود 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

ن ربط داره بنظرم

من‌مرداد زایمان کردم قبلش ینی خودمو با خربزه خفه کردم بچم یکم زردی داشت ۷بود متخصص گف کمه میره ولی خانه ی بهداشت گیر میداد میگف چرا نمیره خداروشکر الان رفته کلا

ولی بچه ی اولم بیشتر چیزای طبع سرد خوردم زردیش ۴بود ک خود ب خود رفت

شیر بادام رو از ماه چندم مصرف کردید؟

از ماه هشت یا اواخر هفت هر روز 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹