2777
2789
عنوان

حس میکنم شوهرم از مادرش یجوری شده

378 بازدید | 12 پست

مث قبل نیست که همیشه با محبت حرف میزد میرفت و میومد...

فکر کنم یچیزی گفتن یکاری کردن حالشو بد کردن که دل زده شده ازشون...

هیچوقت وقتی که من بودم حتی اگه اختلافی هم بود مشخص نمیکرد ولی امشب یچیزایی فهمیدم خودم...

دلم براش سوخت...کم زخمت نکشیده براشون.چرا اخه...

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا به نظرم دخالت نکن آدم بده میشی

نه معلومه که نمیکنم هرگز!

ولی یه چیزی تو وجودم میگه برو امشب باهاش حرف بزن دلشو اروم کن فکر نکنه تنهاست...

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

بقول بزرگا بزار شوهرت خودش بفهمه و بزرگ شه بذار بحال خودش

من توی روابطشون دخالت نمیکنم ولی دلم براش سوخت...

نه معلومه که نمیکنم هرگز!ولی یه چیزی تو وجودم میگه برو امشب باهاش حرف بزن دلشو اروم کن فکر نکنه تنها ...

نباید فکر کنه تنهاست کلا. ولی من جای تو بودم اشاره ای به این موضوع نمی‌کردم، جوری رفتار می‌کردم که انگار اصلا متوجه اختلافشون نشدم.

‌‌‌‌...

نباید فکر کنه تنهاست کلا. ولی من جای تو بودم اشاره ای به این موضوع نمی‌کردم، جوری رفتار می‌کردم که ا ...

خیلی تیزه فهمید من فهمیدم...

و اگه به روی خودم نیارم فکر میکنه برام بی اهمیته...

یجوری جمش میکنم.

رفته بیرون برگرده باهاش حرف میزنم

جواب سونوت چی شد؟

سلام عزیزم خوبی؟

من خصوصیم مشکل پیدا کرده پیامام نمیاد و نمیره.

خوب بود خداروشکر.

شما چه خبر چکار کردی؟

من با اسنپ رفتم اونم تا تونست زد توی چاله چوله قشنگ پوستمو کند.

وقتی برگشتم از کمر درد دولا راه میرفتم و باز لکه بینی...

هنوزم دل دردم😔

خدارحم کنه

بهت پیام دادم پی وی جواب ندادی

میگم که مشکل داره هیچی نیاورده یکی از دوستامم گفت جوابم ندادی