nazanin_1381 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 2576 عنوان خواهر شوهرم من زد چکار کنم 197 بازدید | 4 پست به عنوان تایپک معذرت میخواهم آقایون نیان گفتم خانوما برای از بین رفتن بکارت دخول تا چه حد لازمه ؟من عقدم یبار رابطه داشتم همسرم گفت ببخشید خیلی نصف رفته منم نمیدونم ولی خونریزی نداشتم نمیدونم چکار کنم اینا رسم دستمال دارن برا همین کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 1404/07/12 | 00:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazanin_1381 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 2576 آخه واقعا جای این سوالا اینجا نیست کسی نیس بپرسم آخه فعلا هم نمیتونم دکتر برم کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم
nazaniinan عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 5653 اشکالی نداره شب عروسی به شوهرت بگو اون نصفه ای که رفته بود هیچ،نصفه دوم را که نرفته بود فرو کنه مشکلت حل میشه واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟
nazanin_1381 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 2576 اشکالی نداره شب عروسی به شوهرت بگو اون نصفه ای که رفته بود هیچ،نصفه دوم را که نرفته بود فرو کنه مشکل ... 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم