زلییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 20 عنوان در رفتگی یا افتادگی ناف 176 بازدید | 23 پست من نافم افتاده بود بردم پیش یه کار بلد سه روز ناف منو بست الان چهار روزه که باز کردم و زیر شکمم باد کرد و اومدخ بالا درد شدید کمر دارم که میزنه به پهلو هام از چی میتونه باشه 1404/07/12 | 00:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 48014 اصولا نمیبندن از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
_pary_khanm_sabegh عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 2554 وایییییی نافم درد گرففففف عه سلام تغیر پروفایل مبارک تااطلاع ثانوی سرماخوردم....
زلییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 20 وایییییی نافم درد گرففففف من که دیگه جون ندارم درد بکشم
زلییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 20 اصولا نمیبندن برای منو بستنو زیر شکمم باد کرد
زلییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 20 صبح با شکم. خالی از ی جا مثل بارفیکس آویزون شو شدم تاثیر نداره
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 48014 برای منو بستنو زیر شکمم باد کرد فشار اومده ب بدنت دیگ از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
زلییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 20 فشار اومده ب بدنت دیگ آخه ازون روز که بستم ۵ روز گذشته یعنی میشه گفت فشار اومده
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 48014 آخه ازون روز که بستم ۵ روز گذشته یعنی میشه گفت فشار اومده ب مرور شاید بهتر شه از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
hadissهستم عضویت: 1404/05/01 تعداد پست: 1239 علاعم افتادگی ناف چیه؟ هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫