2777
2789
عنوان

کیا متاهلند ولی تنهاند

| مشاهده متن کامل بحث + 2887 بازدید | 148 پست
منم مٺل شما با بچه هام وقت میگذرونم ولی نه درحد کنسرت وایناسعی میکنم بچه هام خوش باشن ونبودش رو حس ن ...

من دختر بزرگم دوست دارع برع کنسرت و اینا و دوس ندارم داخل دلش بمونه شده رفتم دم در نشستم ولی دخترمو فرستادم داخل کنسرت 

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو یه خوونه اید پس مسلما رابطه هم دارید .جداهم نمیشید😁

نه جدا که نمیشیم قبلن میخاستم جدا بشم خانوادم نمیذاشتن گفتن آبرومون میره الانم که دیگه همچی عادی شده واسم 

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
بعد فکر کن ساعت ۱۲ شب چون مست بودن و حالیشون نبود موزیک گذاشته بودن با صدای بلللللند میرقصیدن جیغ و ...

وا🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

وحشی اند؟ 

چه عجیب .

مشکلی نداری شوهرت خونوادتو ول کرده بره مشروب بخوره؟

بقیه همسایه ها اعتراض نمیکنن؟

حتما شوهرتو دوست داری که هنوز زنده ست😁

وا🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄وحشی اند؟ چه عجیب .مشکلی نداری شوهرت خونوادتو ول کرده بره مشروب بخوره؟بقیه همسایه ها ...

مشکل ندارم چون هر چی کمتر پیش خانوادم باشه بهتره چون تمام ریز جزئیات و واسه مادرش تعریف میکنه همون بهتر که نبود

با مشروب خوردنش مشکل ندارم چون معتقدم هر کی تو قبر خودش می‌خوابه دور از جون

ولی دیشب هیچ جوره تو کتم نرفت که جلوی زن و بچه ی یارو مست کرده بود

اصلا نتونستم هضم کنم

راستشو بخوای از دیشب خیلی بد از چشمم افتاده

حتی حاضر نیستم یه نیم نگاه بهش بندازم

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
مشکل ندارم چون هر چی کمتر پیش خانوادم باشه بهتره چون تمام ریز جزئیات و واسه مادرش تعریف میکنه همون ب ...

خودشم متوجه شده ازش ناراحتی؟

جلو زن و بچش مست کنه چکار میکنه مگه؟

چیزی بش نگفتی؟

خودشم متوجه شده ازش ناراحتی؟جلو زن و بچش مست کنه چکار میکنه مگه؟چیزی بش نگفتی؟

من دوست نداشتم جلوی زن یارو این کارو کنه

همیشه میرفتن خونه طبقه ۶ م که یه پسر مجرده

اونجا میرفت مشکلی نداشتم

باهاش بحثم شد راستش

اون چیزی نمی‌گفت فقط من بودم که هم زدم هم هر چی از دهنم در اومد بهش گفتم 

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
ببخش من دیشب دیگه نتونستم صحبت کنم🙏

عزیزمی

قبول کرد که کارش اشتباه بوده؟

گفت اشتباه کردم

ولی من دلم صاف نشد باهاش

نمیدونم چرا انقد ازش متنفر شدم

ساعت ۱۱ پیام دادم فهمید از کارش ناراحت شدم ولی اهمیتی نداد و تا ساعت ۱ و نیم موند اونجا

گفت اشتباه کردمولی من دلم صاف نشد باهاشنمیدونم چرا انقد ازش متنفر شدمساعت ۱۱ پیام دادم فهمید از کارش ...

چون فکر کنم تو حال خودش نبوده.

حالا هی کش نده چون کم کم براش عادی میشه.

بزار تو حالت شرمندگیش بمونه.و دیگه تکرار نکنه.

فقط سرسنگین باش