2777
2789

زندگی رو وقتی با 

چشم زخم

طلسم و جادو

رفتار گفتار 

میشه نابود کرد و از عرش به فرش رسوند نقش اون خ‌دا چی بود ببینین یه واقعیت دین و ایمان ادم هرچقدرم قوی باشه 

یسری طلسم ها هستن شیطانی به شدت خطرناک و فوق قوی

قشنگ ادم رو تسخیر میکنن ادم هر جا دست هم میندازه نمیشه انگار تو یه باتلاقی میره هر چی داد فریاد بی تاثیره

حتی ایمان هم کافی نیست چون به چشم خودم دیدم

ولی وقتی اینجوره عدالت زیر سوال نمیره؟

حتی برام خ‌دا زیر سوال رفت 

وقتی ادم رو به زور به ازدواج مجبور کنن برای بدن حریم خصوصی اش میفهمین حریم خصوصی اش نتونه تصمیم بگیره

یعنی هیچی 

وفتی پدر مادر بچه رو دشمن میبینن از تن و شکمشون میزنن خرج بقیه میکنن 

یا همیشه بچه هاشونو جلوی بقیه تحقیر کردن بقیه براشون عزیز بود

وضعمون داغون نه خونه نه ماشین پدر م‌عتاد شد مادر رو انی همیشه دعوا کتک همه چی رو الکی بهونه میکرد

در حالی که زندگی مون از اول اینجور نبود رفته رفته گندش دراومد ۲۵ سال زندگی نه تنها پیشرفت نکنی پسرفت هم کنی

راکد بمونی با بچه هات دشمن نذاری دختر پسرت با کیایی که دوسشون دارن ازدواج کنن

زندگی شونو جهنم و نابود کنی

من هر علائمشون رو بررسی میکنم برمیگرده یکی کنترلشون میکرد اینجور بود پس چرا برای بقیه اینجور نبود پدر مادرای بقیه پیشرفت بچه هاشون رو خوشحال میشدن برای ما خودشون مانعمون میشدن یه حسادت فوق عمیقی داشتن یه بهونه میاوردن کلی حرف میزدن یه حرفای بی ربط شما به حرفمون گوش نمیدین خودسر شدین بی حیایین و کلی جار و جنجال همیشه دعوا خونمون بپا بود 

دور و بریامون همشون از دم حسود و عقده ای بودن همیشه میخواستن زندگی مون نابود بشه من و برادرم از لحاظ کلی سر بودیم همیشه خواهان نابود شدنمون بودن

کلا با یه چیز کوچیک زود حسادت میکردن راضی نبودن یه لباس بخریم بگردیم خوش باشیم همیشه دعوا مینداختن مینشستن در گوش ننه بابامون میخوندن بچه هاتون نذارین کار بکنه بچه هاتون بگین اینکارو بکنه 

کلا علایمشون به وجود طلسمه

مگه یه ادم میتونه انقدر با بچه هاش دشمن باشه

کسایی که جبهه میگیرین فکر کنم تاثیر جادو طلسم رو تو زندگی تون ندیدین

یجوریه انگار تسخیر شدین حتی به عقل خودتون هم نمیرسه اثر طلسم باشه و کلا یجوری انجام میدن هیچ راهی نداشته باشین

نتونین پیش یه دعانویس برین براتون خنثی کنه

کلا کار از کار بگذره متوجه میشین طلسم بوده بعد پیش دعا نویس خیر هم برین یکم شاید یه مقدار خوش بودن موقته تزریق کنه ولی روال زندگی همونه که همونه 

میگه با جادو میشه زندگی رو از هم پاشوند اما با جادو نمیشه زندگی رو درست کرد

زندگی نابود شده نابود شده دعا یه سرپوش میذاره روش یه ذره الکی امید

طلسم وقتی هست یجورایی دست پا ادم رو انگار میبندن هر راه رو میندن طرف مجبوره اصلا خ‌دا هم نیست درحالی که بهش ایمان داشتی اما یه آن واحد کلا نیست میشه

حتی خودش گفته در دنیا بدی بر خوبی غالبه

جادو شیطانی جوریه که تا کارشو نکنه رها نمیکنه

خیلی تلاش کنی نهایت آسیب ضررهاش رو کمتر کنی

ولی اون اسیب اصلی رو به زندگیت میرسونه

واقعا وقتی طلسم اثر میذاره اگه تصمیم های بقیه به زندگی اثر میذاره پس نقشمون چی بود 

چرا اسمش شد زندگی ما در حالی که 

بقیه زندگی مون رو نابود کردن ولی اسمش زندگی ماهس

نتیجه اش برای ماعه میدن دست خودمون

پس نقش اون خ‌دا چی بود وقتی یه بنده با یه طلسم راحت میتونه زندگی رو نابود کنه

دست رو دلم نذار که خونه😓

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی هر کی برا زندگی کسی دعا گرفت.سر بچه اش بیاد تا حال کنه

چرا ماران کنند موران کشند

زندگی خودش باید نابود میشد درسته بچه اش عزیزشه با دیدن زندگی اش عذاب میکشه اما باید اون خود اصلی عذاب میکشید زجرکش میشد میسوخت اتیش میگرفت بدترین عذاب ها دچارشون میشدن نابود میشدن

چرا ماران کنند موران کشندزندگی خودش باید نابود میشد درسته بچه اش عزیزشه با دیدن زندگی اش عذاب میکشه ...

عزیز ما هم بچه بودیم پاک بودیم بیگناه بودیم.حق داشتیم از این زندگی

منم همینطورم ولی خب چکار کنم عمرم که برنگشت حداقل اونا روز خوش نبینن

من با خودشون کار داشتم اما دارن زندگی شونو میکنن

زندگی بچه اشون هم یه چیزی ولی عدالت با عذاب کشیدنای خودشون بود 

میدونی هرچقدرم زجر بکشن بازم دلم خونه 

زندگیم نابود شد با هیچی درست نمیشه میتونست اینطور نشه

پس چرا خ‌دا جلوشونو نگرفت همون لحظه میخواستن جادو بگیرن یه بلایی سرشون میومد کلا محو و نیست میشدن چرا نشد

کارشونو کردن رفتن دنبال زندگی شون

سوال منم هست وقتی قدرت این دنیا دست خداست خودش همه چیز رو آفریده پس اگر بخواد این طلسم هایبرید اثر ک ...

واقعا وجودش بی معنه 

مگه قادر مطلق نیست مگه به خواست و اراده اون زندگی رقم نمیخوره

پس چرا بنده رو زجرکش میکنه به کدامین تاوان

یعنی،اعتقاد نداری مادر و پدرت هم اشتباه کردن و حالا تاوان رفتارهای اشتباهشون رو میدن؟ همیشه طلسم نیس ...

خب همشون گفتم

هم طلسم هم چشم زخم هم پدر مادر

کلا همشون دست به دست هم دادن زندگی مون نابود شد

میگم چرا اینطور شد اینکه تو باتلاق بیوفتی چه منفعتی داره

اصلا چرا اومدیم که چی 

چرا اون بالا سری کاری نکرد مییتونستیم نیایم

میتونست زندگی رو جور دیگه ای رقم بزنه

میتونست این اتفاقا نیوفته

سوال منم هست وقتی قدرت این دنیا دست خداست خودش همه چیز رو آفریده پس اگر بخواد این طلسم هایبرید اثر ک ...

و جالبه خواسته هاشون اثر میکنه 

یه بنده میخواد زندگی یکی رو نابود کنه به راحتی با طلسم جادو انجام میده نه کسی کاری میکنه نه بالاسری جلوشو میگیره

چرا انقدر دنیا بی حساب کتاب و هرت