2777
2789
عنوان

قرص کابرگولین و جوش زدن

67 بازدید | 10 پست

سلام دوستان کسی بوده کابرگولین  رو مصرف کرده باشه و یهو جوش های خیلیییی شدید بزنه؟ من تا شروع کردم تمام صورتم و چونه و گونه هام جوش های بزرگ زدند! تابحال سابقه نداشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من استفاده کردم اصلا جوش نزدم

من قبلا استفاده کرده بودم مشکلی نبود، باز دوباره باید مصرف میکردم این سری صورتم و بدنم شروع کرد به جوش زدن بعد ۴تا دونه قرص.

شاید بدنت حساسیت نشون داده ، به دکتر بگو

احتمالا دارو باعث شده کل هورمون هام بهم بریزه. هیچ هورمونی مشکل نداشت جز همین پرولاکتین اونم خیلی کم بالا بود بنظرم، ولی گفت دوباره قرص رو شروع کن.

خیلی بالا نیست من ۴ برابره

اره اصلا اونقدر بالا نیست که بخواد دارو رو سریع تجویز کنه، آدم میمونه به حرف دکترها گوش بده یا نده!

احساس میکنم سر همین هورمون هام بهم ریخت بدتر. حالا قطع کردم تا باز برم پیش یک دکتر دیگه.