2777
2789
عنوان

خدا به هیچ کس خانواده بد نده

178 بازدید | 24 پست

بچه ها ظهری از بابام خواستم برام شارژ بخره با همراه بانکش، گفت من تازه شیشصد شارژ ریختم تو موبایلم نمیتونم دیگه بخرم اگه خواستی بیا از شارژ من یکم برا خودت بریز اگه بلدی😐منم گفتم کلا نمیخوام، معلوم بود بهانه میاره، اخه یه ادم چقدر میتونه خسیس باشه🥲پنج تومنم میزد برام باهاش نت یک ساعته میگرفتم درست میکردم کارتمو تو همراه بانک، بچه ها من چهار ساله از خانواده م حتی یه هزاری هم خرجی نگرفتم و خودم حقوق بگیرم. امروز دلم گرفت چقدر بده ادم خانواده ش اینجوری باشن و حتی انقد خسیس که روت نشه بگی، از بچگی یادمه بابام خسیس بود تا همین الان، اینجوری فقط خودشو ادم از چشم بچه ش می ندازه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم های خسیس اصلا نباید بچه دار بشن چون فقط اون بچه عذاب میکشه این وسط

دقیقاااا، بچه که بودم کلاس نهم اینا با یه کفش کهنه پاره میرفتم مدرسه، یه کیفو چندین سال نه سال میبردم، درحالیکه برا خانواده خودش خسیس نیس

همسرم میگه بچه بود آرزو داشتم ی دوچرخه برام بگیرن گفت نخریدن با اینکه وضع مالیشونم خوبه 

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده
همسرم میگه بچه بود آرزو داشتم ی دوچرخه برام بگیرن گفت نخریدن با اینکه وضع مالیشونم خوبه

همین دیگه اینا میشه حسرت حالا خوبه همسر شما دوچرخه براش نخریدن. برا من کفش و شلوارم نمیخریدن حتی

دقیقاااا، بچه که بودم کلاس نهم اینا با یه کفش کهنه پاره میرفتم مدرسه، یه کیفو چندین سال نه سال میبرد ...

خب آدم عاقل اول برای بچه خودش پول جمع می‌کنه که بچه استفاده کنه راحت باشه بالاخره نه که واسه بقیه 😐خسیس میخوای باشی هم باید برای بقیه باشی برای زن و بچت دست و دلباز باش

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده