2777
2789

موقع کات کردن و خدافظی با پارتنرتون تاحالا شده وقتی میخواستین برین یا طرف مقابلتون بگین این علاقم هیچوقت نسبت بهت تموم نمیشه و راجب علاقه و دوست داشتن باهاش حرف بزنین که هیج وقت تغییر نمیکنه؟

اگه کسی موقع خدافظی اینو بگه یعنی طرف میخواد بذاره توی بلاتکلیفی که ذهنش درگیر باشه؟

دودله ولی اصرار نمیکنه

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

شما چ باکلاس کات میکنید

ما اول اخر طرفو بهم رنده میکنیم

این ادا بازیا چیه

مگ اینجا نروژه؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترجمه : اگه یروزی برگردی خیلی خوشحال میشم

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

خب اگه واقعا کسی بخواد بره از علاقش میگه؟

مغرور و خودخواه لجباز نمیخاد منت کشی کنه شایدم میخاد منتها زمان و شرایط مناسب نداره

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

طرف مقابلم هروقت میخواد که کات کنه میگه که دوست دارم این علاقم هیچوقت کم نمیش

دروغ میگه 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
میخاد بره دورهاش رو بزنه اگه مورد مناسبی پیدا نکرد، تا پیدا کردن مورد مناسب از شما استفاده کنه

اخه من توی یک سالی که باهم بودیم بهش دوبار توهین کردم 

و همش بهش تهمت میزدم

و استادمم بوده

هر وقت میخواد منطقی حرف بزن و میگم تکلیف روشن کن اینجوری میگه هر اتفاقیم بیفته علاقم کم نمیشه بهت ولی رفتارات برای من ارامش نذاشته