یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن...
به پختگی که برسی میفهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدمها شوی.به پختگی که برسی میفهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی میفهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاشهای بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف میکنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوتها و حرفها خم به ابرو نمیآوریفقط لبخند میزنی و به راهت ادامه میدهی و کار خودت را میکنی
کاربراچقدر وحشی ان امشب 😐عیب نداره عزیزم یه تماس تصویری بگیر دلت اروم بشه
اونقدر امروز گریه کردم پشت تماس🥲
بمیرم برا مامانم اونم با دیدن اشکم اشک میریخت
یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن...
عزیزم اولاش طبیعیه .نگران نباش به مرور خو می گیری و بهتر میشی...فقط به خودت تلقین نکن و حتی شده الکی ...
میشه برا ارامش دلم دعا کنید؟
دلم ارامش نداره😞
گلم از زمان حال لذت ببر، برای رشد باید حرکت کردزیادم پیش مامانت میموندی، رابطه ات خراب میشد باهاش
قلبم داره منفجر میشه